reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

ja jestem i czytam co tam produkujecie:)))
siedze na allegro i ogladam zabawki.bo maly ma duzo ******* roznych a takich porzadnych to nie bardzo.tylko mnie stad wywala jak znowu cos kupie.bo juz miejsca nie ma za bardzo.mysle nad jakims ogrodkiem muzycznym bo widze ze macie w wiekszoscie go:)
malenstwo sobie spi i ja tez za chwile do niego dolacze.
nawet palic mi sie juz nie chce tak wieje i pada na dworze ze sie odechciewa wychodzic.
a u nas dzisiaj sukces!maly wsunal caly sloiczek marchewkowej z ryzem!!!!:)no i sie doczekalam i dwa razy przewrocil sie wreszcie z brzuszka na plecy:)!!!

No to ładnie zjadł. A co do zabawek - ja musze zainwestowac w jakieś pojemniki bo jedyny kosz jaki mam na zabawki jest już pełen.

Niedawno zakupilam na allegro pare sztuk kolczykow+zawieszka, i wczoraj zalozylam a dzis wygladam jak slonica, takie mam spuchniete uszyska...jackowaty oczywiscie musial dogadac ze jeszcze wary mam powiekszyc i moge w zoo wystepowac:crazy:

No ma chłopak poczucie humorku;-)

Karolina dzieki za przekazanie wiesci ale mala poprawka dzieci nadal w szpitalu(pisalam z gg w komorce;-)) wyjda jutro albo pojutrze sa na obserwacji i czekamy za opisem rtg wtedy sie okaze czy wsio ok ale na oko wszystko dobrze wariuja i apetyt maja wiec mysle ze nic im nie jest.Wika ma slad po pasach na szyji a malego glowa bolala M nic mu nie jest dlatego nie pisalam
przyczyna taka ze moj m skrecal na glowna a glowna lecial bus ktory migal ze skreca w droge mojego M ten mu zawierzyl i ruszyl a okazalo sie ze jedzie prosto i wyrabal w niego:crazy: mlodzi mieli banana na buzi bo tak im sie podobalo ze karetka na sygnalach przyjechala po nich :)
pozdrawiam mamuski
na noc jestem w domku a dziadek z mlodymi

ups...przepraszam:zawstydzona/y:, ale tak zrozumiałam...

Dostałam dzis od siostry e-maila. Wklejam wam go tak na poprawe humorku. Jeśli nie można takich rzeczy wklejać to z gory przepraszam.:-)

PRYSZNICJak kobieta bierze prysznic
Rozbiera sie i sortuje ubranie do koloru i temperatury prania
w drodze do lazienki zaklada dlugi szlafrok, jak mija meza, zaslania
wszystkie krytyczne czesci ciala.
W lusterku oglada swoj nastroj, stwierdza, ze powinna trenowac miesnie
brzucha.
Pod prysznicem uzywa gabki do twarzy, szerszej gabki do ciala,
szczoteczki do stop, szczoteczki do rak i pumeks.
Myje wlosy szamponem ogorkowym, potem szamponem z 43-trzema witaminami
jeszcze raz myje wlosy, aby upewnic sie, ze sa czyste naklada odzywke z
grejfrutu i naturalnego olejku avocado.
Myje twarz szczoteczka do twarzy z rozdrobniana morela, az zczerwienieje,
reszte ciala myje emulsja z imbiru, orzecha i pomidora.
Splukuje odzywke.
Goli nogi i pod pachami.
Wypuszcza wode.
Gabka wyciera wszystkie krople wody, czysci umywalke i wanne.
Wychodzi spod natrysku, wyciera sie recznikiem o wielkosci malego panstwa,
wlosy wyciera recznikiem super wchlaniajacym wode, az beda
suche.
Obszukuje cale cialo czy nie ma pryszczy, wyrywa brwi peseta.
Wraca do sypialni, ma na sobie dlugi szlafrok, a na glowie recznik.
Mijajac meza, zaslania szczelnie wszystko
Jak mężczyzna bierze prysznic
1. siada na brzegu lozka, rozbiera sie i rzuca rzeczy na kupe
2. nago leci do lazienki, mijajac zone, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
3. patrzy w lusterko, oglada ptaszka i drapie sie po d...
4. wchodzi pod prysznic
5. jeszcze raz sie drapie, teraz po jajach
6. wacha palce, upajajac sie meskim zapachem
7. bierze pierwszy lepszy szampon i rozprowadza go po calym ciele
8. smarcze w reke, i tak sie splucze
9. myje rowek i jednoczesnie pierdzi
10. puszczajac baki, cieszy sie jak to dziwnie pod natryskiem brzmi
11. wiekszasc czasu spedza na myciu czesci dolnych
12. myje pupe, wlosy zostaja na mydle
13. myje wlosy i twarz
14. szamponem tworzy fryzure irokeza
15. siusiu
16. splukuje sie i wychodzi spod natrysku
17. lekko wycierajac sie recznikiem, sam do siebie mowi, ile wody jest na
posadzce, bo zapomnial zaciagnac zaslone
18. jeszcze raz patrzy w lusterko, ocenia wielkosc ptaszka
19. zostawia mokry dywanik i zapalone swiatlo
20. wraca do sypialni z recznikiem na biodrach, mijajac zone, uchyla
recznika, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
21. rzuca mokry recznik na lozko

Jesli nie smiejesz sie z tych oczywistych faktow, to cos jest z toba nie w
porzadku????????????:-D:-D:-D:-D

Świetne. Duzo w tym prawdy:-D

Mi moja mama z odchudzaniem robi pulapki na mnie, ja się pozbyłam wczoraj wszystkich słodyczu z pokoju( zgadnijcie gdzie są:-)), a mama kupiła ciastka i stoją w kuchni na stole.
ja jak mam spokój w domu to jest spokój, a jak goście to wszyscy naraz, dzisiaj jednocześnie pod brame zajechali znajomi i teście;) i jakoś dzień zleciał.

Pati Ty już nie masz co chudnąć, widziałam foty i wygladasz super.

Imprezka udana DOSTALAM BLENDER (dobrze ze nie kupilam ) JUTRO ZROBIE NIUNIA NIM JEDZONKO ZOBACZYMY CZY ZJE ;-),SWTECZKE DOSTALA uwielbiam swieczki ozdobne KWIATY :tak:
I SZKANY CZAJNICZEK Z PODGRZEWACZEM BARDZO CHCIALAM TAKI MIEC :tak:
OLIWIA NA poczatku byla grzeczna Najpierw przyszla czesc gosci i bylo ok a pozniej juz bylo za duzo ludzi i PLAKALA :-( na szczescie mama ja wziela Pozniej G ja wykal ja nakarmilam i spi Plakala juz 2 razy ale smoczek lub flacha i spi
Ja tez lece sie polozyc bo nie wiem kiedy Oli mnie obudzi DOBREJ NOCKI jutro wkleje fotki :-)

Super prezenty...postarali się goście:tak:

Kaka pamiętam, że pisałaś "pierwowzór się udał nie trza poprawiać"...;-)
No taaaa no bo poprawiać nie trzeba ale jeśli kiedyś wyjdzie nam równie udana kopia to się nie pogniewam. Z zaznaczeniem kiedys tam;-)

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Za oknem zamiec na zmaine z deszczem nawet pies nie chce wyjsc. Antonio wstał o 6 i bawi sie . Wczoraj zasnał o 20 i jadł dopiero dzis o 6 rano .
Raczki po pobraniu krwi ma sine moj kochany Biedulek. Zycze miłego dzionka. Chyba dzis zrobe test
No to podobnie jak u nas. Tyle ze po flaszce o 6tej dała mamie pospac do 8,30:-D
Nocka katastrofa Polozylam sie o 23 a o 23,30 Oliwia wstala i nie spala chyba do 1 Do 24,30 ja z nia siedzialam a pozniej G Ja usnelam wiec nie wiem o ktorej Oliwia usnela
Pozniej Obudzila sie o 4 poszlam jej zrobic mleko ale jak woda mi sie zagotowala patrze a ona spi wiec sie polozylam ale o 4,45 juz bylo mleczko a od po 5 Oliwia juz nie spala Teraz usnela Wiec nocka same widzicie nieciekawa

Jejku ile mam teraz zmywania a tak mi sie nie chce Spac mi sie chce :-)
G idzie za robota zaraz Wiec jak Oli mi pozwoli to cos z nia porobie Dowiedzialam sie ze WRACAM DO PRACY 17 KWIETNIA ide na 6-18 SZOK JUZ SIE BOJE :-)
Ja wracam do pracy 3 dni później. Dorotko a nie lepiej sobie uszykowac wode i położyc w butli na kaloryfer??

A co do testu to maz dzis kupi i zrobi bo jest taka zamiec ze dzis nie wyjde z Małym. Maz cieszy sie bardzo skacze z radosci ze moze byc 2 . A ja mam mieszane uczucia bo chyba chce juz do pracy czuc sie potrzebna, podokazywac troche . Ale co mam byc to bedzie.

Zaraz boresie za porzadki w szafie i w butach. potem jak mały zasnie powtorka z angielskiego:-D

Aga Ty też jesteś pracowita pszczółka. Ja myślę, że gdyby wyszła z tych II kreseczek dzidzia to byś się jednak ucieszyła:-D

A u nas nocka koszmar. Od 23 młody budził się co chwila. Myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Na szczęście M o 4 go wziął i się nim zajął tak że spał do 7. No może dziś w końcu uda mis się pojechać do tego Wrocławia połazić za wózkami i zrobić jakieś zakupy do jedzenia i dla Potworniastego.

Miłego dnia dziewczynki.

Jednak czasem mozna polegać na Twoim M;-) Udanych zakupów:tak:

U nas też dosyć ciężko, bo mała złapała jednak katarek i do tego ząbki.
Było karmienie w nocy i płacz i postękiwania. Na szczęście M. też wstał parę razy i jakoś przebrneliśmy.
Karmię ją częściej, coby przeciwciała piła, dałam więcej CebionMulti i wczoraj zaryzykowałam wodę z miodem. Może się wybroni.
M. na antybiotyku - chyba od niego się ten katarek przydarzył.
Oby do niedzieli przeszło!

Pogoda fatalna i znowu spacerku nie będzie.
Ale może i dobrze, bo bym nie wiedziała iść czy nie isć.
Dziś czekam mnie dzień załatwiania papierków różnych i już jestem chora.

Za to Wam miłego życzę :tak:

Dużo zdrówka życzę.

U nas nocka superowa. Ja jeszcze w koszuli siedzę wiec moze czas sie umyc i ubrac??;-)

reklama
DOROCIU ja wracam do pracy w nastepny poniedziałek wychodze o 7.30 a wracam około 18 wiec tez bede tesknic za Antonio.

Wspólczuje nocki ale nie złosc sie na moja synowa ona taka kochana.

A co do testu to maz dzis kupi i zrobi bo jest taka zamiec ze dzis nie wyjde z Małym. Maz cieszy sie bardzo skacze z radosci ze moze byc 2 . A ja mam mieszane uczucia bo chyba chce juz do pracy czuc sie potrzebna, podokazywac troche . Ale co mam byc to bedzie.

Zaraz boresie za porzadki w szafie i w butach. potem jak mały zasnie powtorka z angielskiego:-D

AGAMIR no troche cie nie bedzie jak wrocisz do pracy Ja wychodzic bede o 5 a wroce kolo 19 :szok: lub wychodzic bede o 17 a wroce kolo 7 rano No ale nie codziennie :tak:

Cos mi sie wydaje ze tY TEZ BYS SIE POCICHU CIESZYLA Z 2 KRESECZEK :tak:
Ja z niecierpliwoscia czekam na wynik testu :-)

MAGDASF dzieki :tak:

Co do kolczykow to ja KIEDYS MIALAM W BRWI KOLCZYK,CALE JEDN UCHO KOLCZYKOW,W JEZYKU I NA TWARZY KOLO UCHA ALE Z BOLU NA POLICZKU TYLKO KOLO SAMEGO UCHA
JA UWIELBIAM KOLCZYLI I LUBIE BYC WYKOLCZYKOWANA ALE JUZ NE JESTEM :crazy:

z ucha iG mi sciagnal bo nie umielam spac tak bolalo i to dlugo :-( Z boku twarzy sama sciaglam bo nie chcialo sie zagoic
W brwi musialam sciagac jak pracowalam w biurze i jakos tak samo wyszlo ze nie chcialo mi sie tak wkladac i sciagac choc robilam to bardzo dlugo I nawet kilka pogubilam A z jezyka sciaglam jak dowiedzialam sie ze jestem I tym sposobem dzis nie mam ani jednego kolczyka

DZIEŃ-DO-BRY!!!

Mama Maksa święta racja z tą kąpielą :-D
Moli faceci są z innej bajki - nie daj się ;-)
Minisia ulga że wszystko w porządku. Jak Ci ludzie jeżdżą :angry:
Agamir i jak tam teścik? Bardziej się Twoim emocjonuję niż swoim.
Ale Ty byś się chyba nie załamała - pisałaś, że Antoś to cud- to byś miała dwa cudy :-D A jaką funkcję sprawujesz w ministerstwie o ile to nie tajemnica?

Przechlapane z tą biżuterią. Czasami są takie śliczne tanie kolczyki, ale nie dla alergików niestety.
Marma współczuj nocki.

U nas też dosyć ciężko, bo mała złapała jednak katarek i do tego ząbki.
Było karmienie w nocy i płacz i postękiwania. Na szczęście M. też wstał parę razy i jakoś przebrneliśmy.
Karmię ją częściej, coby przeciwciała piła, dałam więcej CebionMulti i wczoraj zaryzykowałam wodę z miodem. Może się wybroni.
M. na antybiotyku - chyba od niego się ten katarek przydarzył.
Oby do niedzieli przeszło!

Pogoda fatalna i znowu spacerku nie będzie.
Ale może i dobrze, bo bym nie wiedziała iść czy nie isć.
Dziś czekam mnie dzień załatwiania papierków różnych i już jestem chora.

Za to Wam miłego życzę :tak:

Katar i ząbki masakra. też to przerabiała.

Minisiu jak maluchy?
Dorotko napisałam na rozszerzaniu o zupce. Oj współczuje nocki
agamir czekamy na wieści,
Magdasf z pokoju oczywiście ze tak
marma a gdzie będziesz szukać wózka

U mnie nocka ładnie zleciała, zaraz ide myć Kamisia, bo mi już to skrzeczy

Chcę się przelecieć po kilku hurtowniach i pewnie Askota zaliczę.

No to ładnie zjadł. A co do zabawek - ja musze zainwestowac w jakieś pojemniki bo jedyny kosz jaki mam na zabawki jest już pełen.

No ma chłopak poczucie humorku;-)

ups...przepraszam:zawstydzona/y:, ale tak zrozumiałam...

Świetne. Duzo w tym prawdy:-D

Pati Ty już nie masz co chudnąć, widziałam foty i wygladasz super.

Super prezenty...postarali się goście:tak:

No taaaa no bo poprawiać nie trzeba ale jeśli kiedyś wyjdzie nam równie udana kopia to się nie pogniewam. Z zaznaczeniem kiedys tam;-)

No to podobnie jak u nas. Tyle ze po flaszce o 6tej dała mamie pospac do 8,30:-D

Ja wracam do pracy 3 dni później. Dorotko a nie lepiej sobie uszykowac wode i położyc w butli na kaloryfer??

Aga Ty też jesteś pracowita pszczółka. Ja myślę, że gdyby wyszła z tych II kreseczek dzidzia to byś się jednak ucieszyła:-D

Jednak czasem mozna polegać na Twoim M;-) Udanych zakupów:tak:

Dużo zdrówka życzę.

U nas nocka superowa. Ja jeszcze w koszuli siedzę wiec moze czas sie umyc i ubrac??;-)

NO zdarza mu się :-D. A nie słyszałaś że " częste mycie skraca życie" :-D Więc może dzień leniucha :-D

KAKA jak znajde jakies zdjecie z kolczykami Przynajmniej czesciowo to wkleje :-)
A z ta woda to dobry pomysl widzisz czasem najprostrze rozwiazania sa najlepsze ale aby jeszcze na nie odrazu wpasc :-)

MADZIU ja sie niedawno ubralam heheh

reklama
Do góry