reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Jakie rostępy?? Czarna Ty masz ładne brzusio;-)
Dorotka fajna fryzurka;-)
DZIEKI :tak:TO bylo jakies 2 lata temu Wtedy bylam PIEKNA I MLODA :-D
Ja też tatuażyk chciałam sobie strzelić ... ale moja mama wyperswadowała mi raz dwa z głowy a na koniec powiedziała, że z motylka zrobi się kiedyś dinozaur :baffled:
No i później już nie poruszałam tego tematu.

Uszy zakolczykowałam sobie jak byłam w 6 klasie i rodzice też nic nie wiedzieli.
Pojechałam do siostry ciotecznej na noc i poszłyśmy do jej koleżanki piętro niżej.
Cyk i po kłopocie było.
Tatuaz tez chcialam sobie zrobic i jjuz nawet bylam z facetem umowiona ale sama sobie go wypersfadowalam :tak:
pada śnieg pada śnieg a niech go h.... weźmie. A dopiero co gadałam z M że pali się na słonku bo u nich prawie 30 stopni:szok::szok::szok::szok:
Jaaaa ale M ma tam fajnie :tak:

kURCZE OD RANA PIJE TYLKO COLE tERAZ ZJADLAM SNIADANIE TROCHE SALATWKI I JAK MNIE BOLI ZALAD TERAZ wiem nie rozsadne to no ale coz Przybylo mi lat a rozumu chyba ubywa :-D
Oli drzemie Musze pozmywac i kolo 15 lecimy na szczepienie

DZIEKI ZA KOMPLEMENTY

KATE dzis jak narazie masz troche czasu na BB super :tak:

dorota fajnie że urodzinki udane (i prezenty też ;-)) :-)
moli o kurna mi też :-), łysy Ami chyba się nazywa i jest mniamniuśny, ja zawsze lubiłam takich niby-brzydali ale ma w sobie to nieokreślone coś :-p i ciało niezłe, tylko ten tatoo na jego szyi mi się nie podoba
Magdasf Twój teścio to chyba z moją teściówką by się dogadał ;-) ma podobne poglądy co do kolczyków, tatuaży itd
a ja miałam kolczyk w nosie, niestety problemy z gojeniem były i zrezygnowałam, a był fajny taki malutki
dorotka na tym drygim zdjęciu superosko i fryzurka i uśmiech :-) powodzenia na szczepieniu
wstyd się przyznać ale wczoraj pierwszy raz w życiu robiłam sama kopytka i nie wiem czemu dwa razy tyle mąki co w przepisie musiałam dodać :confused: a kopytek wylazło tyle że na trzy obiady, wczoraj z gulaszem, dziś podsmażane z cebulką i obiad z głowy

A my po spacerze miedzy opadami sniegu pospacerowaliśmy sobie jakies 50 minut teraz Antonio szczesliwy lezy w łózeczku ja zrobiłam sobie kawke i dwa chleki ryzowe z pomidorkiem. Mam takie zawroty glowy ze sama sie boje. Teraz odpoczne i zaraz biore sie dalej za porzadki iten nieszczesny angielski :-D

DOROCIU SUPER WYGLADASz na zdjeciach bardzo dobrze ci w krótkich włosach

Czarna dzisiaj idę do lekarza, chociaż jest już lepiej, a film który mnie rozłożył kiedyś totalnie i 15 minut po jeszcze płakałam, to "Joe Black" :-), ale to raczej stary film.
A o Ostrym dyżurze zapominam :-( Chyba w komórkę sobie wpiszę.

Blond witaj wypoczeta i dobrym nastroju, Gratulację dla Rafałka. Ja ostatnio zauważyłam, że Bartek też musi mieć dłuższe przerwy i wtedy je konkretnie.

Kasia09 chwili wytchnienia życzę.

Marma Martyna zaczęła gorączkować w środę, ja kaszlę od czwartku, a Bartek się trzyma. Myślę, że już by się rozłożył, ale nie chce go dłużej wystawiać na próbę i przejdę się do lekarza

Normalnie się wzruszyłam. Zapisałam sobie w ulubionych co bym sobie przypominała jak mnie dół łapie i mam ochotę wszystko rzucić i uciec ...

Ja po pierwszym słuchaniu ok. A jak pusiłam M, to prawie mi łzy poleciały :happy:

Małaulka dobrze, że z Karolinką już lepiej, a teraz jeszcze M coś pomoże, wynagrodzi trudy ;-)

Minisia uff, że wszyscy cali :tak:

Mama Maksa fajna impreaz z atrakcjami. Wiśniewski robił za małpkę ;-)

Magdasf ale ten Twój Jacek subtelny :-D:-D:-D

Moli81 ja też lubię ten program o tatuażach, a Ci goście mają być chyba w październiku w Polsce :rofl2: W Krakowie o ile się nie mylę. Ciekawie ile by kosztował taki tatuaż. :confused: A po ikei to rzeczywiście jak po muzeum trzeba. Ja byłam tam 3 razy, bo mamy daleko, ale lubię.

Nadrobiłam poniedziałek. Reszta wieczorem :dry:

reklama
Do góry