Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DZIEKIJakie rostępy?? Czarna Ty masz ładne brzusio;-)
Dorotka fajna fryzurka;-)
TO bylo jakies 2 lata temu Wtedy bylam PIEKNA I MLODA 
Tatuaz tez chcialam sobie zrobic i jjuz nawet bylam z facetem umowiona ale sama sobie go wypersfadowalamJa też tatuażyk chciałam sobie strzelić ... ale moja mama wyperswadowała mi raz dwa z głowy a na koniec powiedziała, że z motylka zrobi się kiedyś dinozaur
No i później już nie poruszałam tego tematu.
Uszy zakolczykowałam sobie jak byłam w 6 klasie i rodzice też nic nie wiedzieli.
Pojechałam do siostry ciotecznej na noc i poszłyśmy do jej koleżanki piętro niżej.
Cyk i po kłopocie było.

Jaaaa ale M ma tam fajniepada śnieg pada śnieg a niech go h.... weźmie. A dopiero co gadałam z M że pali się na słonku bo u nich prawie 30 stopni![]()

i ciało niezłe, tylko ten tatoo na jego szyi mi się nie podoba
a kopytek wylazło tyle że na trzy obiady, wczoraj z gulaszem, dziś podsmażane z cebulką i obiad z głowy
Normalnie się wzruszyłam. Zapisałam sobie w ulubionych co bym sobie przypominała jak mnie dół łapie i mam ochotę wszystko rzucić i uciec ...

W Krakowie o ile się nie mylę. Ciekawie ile by kosztował taki tatuaż.
A po ikei to rzeczywiście jak po muzeum trzeba. Ja byłam tam 3 razy, bo mamy daleko, ale lubię.