magdziunia
Październikowa Mama'08
No to pięknie .... dawać tą tempkę i słonko do naspada śnieg pada śnieg a niech go h.... weźmie. A dopiero co gadałam z M że pali się na słonku bo u nich prawie 30 stopni![]()

Lecę na zamknięty a co

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to pięknie .... dawać tą tempkę i słonko do naspada śnieg pada śnieg a niech go h.... weźmie. A dopiero co gadałam z M że pali się na słonku bo u nich prawie 30 stopni![]()

a jak chodziłam to zawierucha i wiało,a ja matka wyrodna folię na wózek i heja w te pędy na spacer,to teraz mam za swoje-->nos jak rudolf i kapie z nosa
ale co tam

pewnie wtedy kiedy Miki bedzie miała roczek
choćbym bardzo chciała,to M mnie nie puści,on ostatnio się pyta czemu oglądam ten program,do tego jeszcze na tvn turbo Operacja Tuning(tylko tu prowadzi tede,a on taki flaps)-->?? To ja,że myślę o tatu;-)
Wogóle ta laska co z nimi robi,to robi super portrety,zwłaszcza dzieci

;-) Fajne drzewko:-) Tam na tym imikimi trzeba zciągnąć chyba ten program,co?

A mnie ciary przechodzą jak jest temat pracy
Ja też chciałam poprasowac ale M wybył, a nie lubie prasowac przy Hani bo zwykle wtedy dużo mnie "woła";-)
choć powinnam wracać 16 kwietnia:-( muszę do końca roku szkolnego na zwolnieniach jechać,bo w sumie nie mam z kim nawet teraz Mikiego zostawić;-(
Może wtedy wiosna raczy wkroczyć w nasze pogodowe progi
;-)