Mama Maksa
październikowa mama
Dobrze że z dziećmi wszystko ok. Zycze zdrówka dla małej. miłej pracy:-)Witam mamuski ja znow pisze przed praca dzis pierwsza nocka)
dzieciaki cale i zdrowe w domku wiec naszczescie najbardziej ucierpialo autko ktore juz naprawione czeka na przeglad 200zl!!masakra!! nie mozemy sobie pozwolic na awarie bo oboje dojezdzamy do pracy
We wtorek nas zasypalo!! 1h jechalam z pracy gdzie normalnie 20min mi to zajmuje nie mielismy pradu od 16-8 rana a piec chodzil na nadmuch wiec pompka nie dmuchala i zimno w domku mowie wam masakra dzieciaki cipelo poubierane pod koldra i kocem spali a najbardziej martwilam sie o mala bo ma zapalenie oskrzeli tu taki numerdzis bylam z nia u kontroli takiej w trakcie brania antybiotyku czy choroba nie postepuje ale na szczescie jest lepiej
tylko 2h czekalam mimo ze bylm zapisana na dana godzine i wisiala lista tylkoze przyszli sobie ludzie nie zarejestrowani i powpychli sie w kolejke
nastepnym razem bede beszczelna i przyjde na wyznaczona mi godzine poczym wejde do gabinetu nie bede kolejny raz czekac 2h
wczoraj w pracy bylam 12h ale to wyjatkowo i wrocilam nawet mniej zmeczona niz po 8
co do solarki to od dzis i ja zaczelam chodzic bo otwarli blisko mniewiec moge sobie podleciec raz dwa
niby na zakupy a tu opalanko
jestem czerwona jak burak bo maja nowe lampy a bylam 8 min
kurcze nie wiem co sie tu dzieje bo mi znow net muli gdyz limit sie wyczerpal :-(i tak napisalam o sobie egoistycznie
POZDRAWIAM WAS MAMUSKI SERDECZNIE mykam bo za 30min jade do pracy
No to szarpnęło po kieszeni ale pociesz sie że niedługo nowa bluzka z allegro przyjdzieMikesz śpi,padł jak naleśnik,M pojechał do teściów bo od niedzieli nie widzieli się,a w weekand nas nie ma...a ja czekam na DR HOUSEDo mojego M przyszedł dzis manadat-270zł i 6 pkt
Ostatnio jak jechaliśmy do moich rodziców,to mu chyba fotę zrobili na trasie i kurka 30km przekroczył
![]()

To dobrze ze grafik ci pasuje:-)Ja wczoraj dostalam od kolezanki grafik ( ta u ktorej wczoraj bylam to moja kolezanka z pracy ) I nie ma tak zle :-)
17 dzien od 6-18
18 i 19 wolne
20 dzien
21i22 wolne
23 dzien
24 nocka od 18-6
25 wolne
26 dzien NIEDZIELA
27 wolne
28 noc
29 i 30 WOLNE
i jak tak zobaczylam ten grafik to uswiadomilam sobie a raczej przypomnialam ze mam duzo wolnego I BEDE MIALA CZAS DLA NIUNI :-)
Zdrowia dla męża i oby dzieciaczki ani ty sie nie zaraziłyA u mnie załamać się można. Jak już doszłam do siebie, Martyna też wyszła na prostą, to dziś M wrócił z pracy i miał 38,2Super weekend mi się zapowiada. A liczyłam, że dzisiaj wyjdzie z Bartkiem na drugi spacer, bo tak ładnie było i du.. Dobrze, że chociaż po zakupy pojechał. Dobrej nocy!!!
Dziewczyny oglądałyście Moment Prawdy na Polsacie. Ja to stwierdziłam że ta babka to poszła do tego programy żeby sie rozstać z tym mężem. Ja jak bym takiego bydlaka w domu nie trzymała. Masakra poprostu