reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam mamuski ja znow pisze przed praca dzis pierwsza nocka :))

dzieciaki cale i zdrowe w domku wiec naszczescie najbardziej ucierpialo autko ktore juz naprawione czeka na przeglad 200zl!!:szok: masakra!! nie mozemy sobie pozwolic na awarie bo oboje dojezdzamy do pracy
We wtorek nas zasypalo!! 1h jechalam z pracy gdzie normalnie 20min mi to zajmuje nie mielismy pradu od 16-8 rana a piec chodzil na nadmuch wiec pompka nie dmuchala i zimno w domku mowie wam masakra dzieciaki cipelo poubierane pod koldra i kocem spali a najbardziej martwilam sie o mala bo ma zapalenie oskrzeli tu taki numer:no: dzis bylam z nia u kontroli takiej w trakcie brania antybiotyku czy choroba nie postepuje ale na szczescie jest lepiej :tak:tylko 2h czekalam mimo ze bylm zapisana na dana godzine i wisiala lista tylkoze przyszli sobie ludzie nie zarejestrowani i powpychli sie w kolejke:angry: nastepnym razem bede beszczelna i przyjde na wyznaczona mi godzine poczym wejde do gabinetu nie bede kolejny raz czekac 2h
wczoraj w pracy bylam 12h ale to wyjatkowo i wrocilam nawet mniej zmeczona niz po 8 :tak:
co do solarki to od dzis i ja zaczelam chodzic bo otwarli blisko mnie:-p wiec moge sobie podleciec raz dwa :blink:niby na zakupy a tu opalanko:-D:-Djestem czerwona jak burak bo maja nowe lampy a bylam 8 min:sorry2:

kurcze nie wiem co sie tu dzieje bo mi znow net muli gdyz limit sie wyczerpal :-(i tak napisalam o sobie egoistycznie :zawstydzona/y:
POZDRAWIAM WAS MAMUSKI SERDECZNIE mykam bo za 30min jade do pracy
Dobrze że z dziećmi wszystko ok. Zycze zdrówka dla małej. miłej pracy:-)

Mikesz śpi,padł jak naleśnik,M pojechał do teściów bo od niedzieli nie widzieli się,a w weekand nas nie ma...a ja czekam na DR HOUSE:cool2: Do mojego M przyszedł dzis manadat-270zł i 6 pkt:szok::baffled:Ostatnio jak jechaliśmy do moich rodziców,to mu chyba fotę zrobili na trasie i kurka 30km przekroczył:szok::szok:
No to szarpnęło po kieszeni ale pociesz sie że niedługo nowa bluzka z allegro przyjdzie:tak::-)
Ja wczoraj dostalam od kolezanki grafik ( ta u ktorej wczoraj bylam to moja kolezanka z pracy ) I nie ma tak zle :-)
17 dzien od 6-18
18 i 19 wolne
20 dzien
21i22 wolne
23 dzien
24 nocka od 18-6
25 wolne
26 dzien NIEDZIELA
27 wolne
28 noc
29 i 30 WOLNE
i jak tak zobaczylam ten grafik to uswiadomilam sobie a raczej przypomnialam ze mam duzo wolnego I BEDE MIALA CZAS DLA NIUNI :-)
To dobrze ze grafik ci pasuje:-)

A u mnie załamać się można. Jak już doszłam do siebie, Martyna też wyszła na prostą, to dziś M wrócił z pracy i miał 38,2 :angry::angry::angry: Super weekend mi się zapowiada. A liczyłam, że dzisiaj wyjdzie z Bartkiem na drugi spacer, bo tak ładnie było i du.. Dobrze, że chociaż po zakupy pojechał. Dobrej nocy!!!
Zdrowia dla męża i oby dzieciaczki ani ty sie nie zaraziły

Dziewczyny oglądałyście Moment Prawdy na Polsacie. Ja to stwierdziłam że ta babka to poszła do tego programy żeby sie rozstać z tym mężem. Ja jak bym takiego bydlaka w domu nie trzymała. Masakra poprostu:szok::szok::szok:

reklama
I jeszcze cos na dobranoc:-) Z góry przepraszam że nieprzyzwoity:-p
>>> Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:
- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?
- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.
- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?
- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!
Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach.
Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora.
Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie.
Zdumiona kobieta spytała:
- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?
- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypie...lasz!

malena super nocka
marma oj jak masz fajnie z kinem, jak bede we Wrocku to się piszę
natusia żeby Kamiś tak spał
Dorotko fajnie ze imprezka udana. A Kamiś od maleńkości tylko w pionie zasypia, w poziomie ani razu nam się nie udało
Magda ale te banki ludzi okradają
Evelajna wyobraziłam sobie to łubudu i tez sie chichram
wanilia :)
magdziunia oj ja też szybko zasuwam z wózkiem, ale jak mi się mały obudzi
kasia jejku dlaczego o oknach mi przypomniałaś
moli to Kamiś spi też jakos tak, teściowa dała wiatraczki takie jak są na odpustach i gołębi nie ma
czarna ty to masz szczęście do zakupków
kaka i ty mi tez o oknach przypominasz, oj musze się za nie wziąśc
minisia dobrze ze maluchy całe, o też masz piec na miał???

Ja rano poprasowałam, posprzątałam. Potem spacer stajnia, przekazałam wóżek M i pojechałam do fryzjera, przyjechałam po godzince- okurat po obiadku małego i pojechaliśmy do teściów, wróciliśmy i posiedzieliśmy z ojcem bo miał dziś urodzinki.

Witam z rana.
Pogoda jak narazie ładna.
Młody nie śpi od 5.50 więc wzięłam laptopik i siedzę u niego w pokoiku.
On zawzięcie łąpie obie stopki i pcha je do buzi - akrobata mały :-D ... a stęka przy tym :-D
Ma tak od dwóch dni.

Minisiu ciesze się, że z maludami wszystko w porządku.
A samochodzik potrzebny ... wiem coś o tym.

Mama Maksa kawał rewelacja.

Ciekawe jak Agamir - czy teścik zrobiła?

Kasiu zdrówka dla męża.

Kaka to fajnie, że udało się z oknami - na święta masz już spokój.
Ja tam pomyję już tak bliżej świąt gdyż mam sąsiada, który kopci strasznie i syzyfowa praca byłaby z tym.

Dziewczyny oglądałyście Moment Prawdy na Polsacie. Ja to stwierdziłam że ta babka to poszła do tego programy żeby sie rozstać z tym mężem. Ja jak bym takiego bydlaka w domu nie trzymała. Masakra poprostu:szok::szok::szok:
Ja widziałam koncówkę...moze facet był nieświadomy co tak naprawdę czuje jego żona?? Może jak narzekała myślał, że przesadza? A ona w ten sposób chciała go przekonać że czuje się odrzucona?? Ogólnie bardzo mi jej żal było:dry:

Witam piątkowo i weekendowo. Pogoda sie schrzaniła :wściekła/y: A wczoraj było tak pięknie. Hanka leży na kocu i rozrabia a ja zaliczam śniadanko:-D

KASIU zdrowka dla M :-)
MAMO MAKSA ja ogldalam wczoraj ten program i tez stwierdzilam ze ten facet to ostatni dran A TA KOBIETA JEST Z NIM STRASZNIE NIESZCZESLIWA :-(
PATI wszystkiego najlepszego dla TATY
MADZIU milego spacerku ja tez chyba gdzies dzis pojde z mala choc pogoda u nas bura

Nocka Ok ja wstalam tylko raz a pozniej G wstal sam a ja tak spalam ze nie slyszalam nic i przez to czuje sie teraz ok :-)
Dzis planow brak Wlasnie sie zastanawiam co bede dzis robila Chce isc do lumpeksu i moze do fryzjera Poki G jest w domu bo jak pojdzie do pracy to nie bede miala jak isc A chce isc gdzie daleko odemnie Ja mieszkam w centrum i tu drodzy sa fryzjerzy Pojde gdzies dalej w osiedle i bedzie taniej :-)

G moglby isc pracowac do tego cyrku Cyrk jezdzo codziennie gdzie indziej Pracownicy wracaja do domu np raz na 2 tygodnie luz mniej
I wsio byloby ok i G poszedlby tam pracowac Przynajmniej bymy sie zadko widzieli :-)
Ale praca jest juz od teraz i G by nie bylo w domu wiec ja musialabym zrezygnowac z pracy Co byloby mi na reke bo chcialam byc z niunia w domu Ale nie moge tego szefowi zrobic 2 tygodnie przed tym jak mam wrocic do pracy bo to byloby nie na miejscu A szkoda ze to nie bylo wczesniej jakies 2 miesiace temu Wtedy by G pojechal kase by tylko przynosil zadko bylby w domu a ja siedzialabym w domu z niunia Choc nie powiem kusi mnie ta propozycja Tylko TEN MOJ SZEG I TEN MOJ POWROT DO PRACY :-(

CO BYSCIE ZROBILY NA MOIM MIEJSCU ???????

Z tym programem to katastrofa .. nie rozumiem ludzi po co tak wywlekać niektóre sprawy przed wszystkimi.
Ja wolałabym prać brudy we własnych 4 ścianach.
No ale wiadomo SŁAWA ... tylko za jaką cenę :no::baffled:

Dorotko jedno powiem Tobie - licz na siebie, bo już tyle razy G Ciebie oszukał.
A z tą pracą to nigdy nie wiadomo.
A tak masz pewność, że pieniążki będziesz zarabiała sama.
Opiekunka się zgodziła bawić małą a wg grafiku to będziesz miała sporo czasu dla Oliwci.

Madziunia ma racje - licz na siebie. W koncu się rozwodzicie to w każdej chwili moze Cię zostawić na lodzie, a teraz z pracą bardzo cieżko:baffled:

reklama
Do góry