reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Dorotko oby ale fakt Oli często się budzi w nocy.

U nas pogoda rewelacja - na termometrze + 23 st w słońcu :-D
Zapowiada się słoneczny dzień.
Mąż robi właśnie jajecznicę i pachnie w domku.

reklama
U mnie tez jajaecznica na sniadanko. Słońce za oknem piękne. Ide dziś na dłuuuugi spacer po lesie z wiosna sie przywitam;-)No i sprzatanie mnie czeka wrrrr
No i coś na rozweselenie

Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam
wspaniale.
- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty
zgadniesz, która jest moją wybranką.
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na
kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie wk..wia!

i zobaczcie jak pracuje kursor w myszce (koniecznie z dźwiękiem)
http://2006.1-click.jp/

Miłego dzionka dziołchy:-):-):-)

AGAMIR 3 mam kciuki za gina :-0 i czekamy na relacje z wizyty :-) A rodzice to chyba na kilka dni przyjechali ?m idzie z Toba do gina ? a rodzicie nie pytaja po co sie do niego wybierasz?
MADZIU jejku 23 stopnie w sloncu :-)
Ja mam w cieniu 10 :-)

U mnie tez slonecznie ale juz sie przyzwyczailam ze czasem to slonce wcale nie mowi ze jesy cieplutko bo wiatr wszystko psuje

Ja chyba zaszaleje i pojade z Niunia o 10 do innego miasta do rybnika tam gdzie moja mam pracuje Chcialabym sobie tam po sklepach pochodzic A przy okazji zrobic mamie niespodzianke heheh ze wnuczka ja w pracy odwiedzila :-)
Ale jeszcze zobacze jak z ta pogoda bedzie

Wlosy wlasnie umylam Jejku nie mam za co chwycic juz takie krotkie mam heheh

wanilia własnie pojechał na zakupki i po naleśniki, oj dobrze ze tam był
agamir my czekamy na wieści

Dziewczyny miłych wyjazdów. M w mieście pojechał po zakupki. Mały mi szaleje, zaraz mykam go myć. Ja już ogarnełam chałupke, młodu oobudził się o 2 ale zasnął przy karuzeli i tradycyjnie do 5.30, potem jeszcze do 7 i buszuje. U mnie ładne słoneczkjo, ciepło, więc chyba zmontujemy spacerówke.

Hej Robaczki ;-).
Tak mi głupio, że nie wiem co Was..:zawstydzona/y:
U mnie nadal kompleeeeetny brak czasu..:-(
Sytuacja napięta..
W dalszym ciągu czekamy na decyzję, która ma być rzekomo w pn.,albo we wt..
Gdyby była odmowna (takie wyjście też - niestety zakładamy :-( ), trzeba będzie zatrudnić biegłego tłumacza, zrobić domowy budżet i uderzyć do banków.. Dobrze, że znajomi poinstruowali nas co robić..;-). Dysponujemy 100tys.. wkładem, a kredyt -jak nam wyliczono, powinien wynieść 2mln. dkk. Ech... Tylko,żeby go nam przyznali...:sorry2:
Póki co siedzimy jak na szpilkach.. i modlimy się, by "nasz" dom się w tym czasie nie sprzedał..:szok::no:

Jedyna dobra wiadomość w tej stresowej sytuacji jest taka, że rodzice zapowiedzieli się na "Święta" ;-):-). Przyjadą do nas na ok. 2 tyg. :-).
Cieszymy się niesamowicie !

Moje zaległości na forum są przeooooogromne..:zawstydzona/y:, a szanse -nikłe, by cokolwiek teraz nadrobić..:-(Czasem uda mi się chwilę poczytać,5-10 postów..:-(i tyle..:sorry2:
Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze i u naszych malutkich Paździoszków też..;-):tak:Ściskam Was Mamki gorąco i pozdrawiam

Dorotko oby ale fakt Oli często się budzi w nocy.

U nas pogoda rewelacja - na termometrze + 23 st w słońcu :-D
Zapowiada się słoneczny dzień.
Mąż robi właśnie jajecznicę i pachnie w domku.

Magdziunia jak czytam jajecznica przypomina mi się domowa ze skwarkami albo na boczusiu, to dopiero był zapach, mmmm...
MIłego wypadu do rodziców i do lasku :-)

Anna powodzenia z mieszkaniem!

Agamir no to szykuje się prawdziwa rewolucja w Twoim życiu.

Dorota, widzę, żę tyłek Cię swędzi ;-):-p nie możesz w domu usiedziec, ja czekam z niecierpliwością na prawdziwe ciepło i też wyruszam na podbój świata z moim małym mężczyzną, ale póki paskudna pogoda i mnóstwo wirusów w powietrzu siedze w domu, a mały i tak podejrzanie mi wygląda (czyt. coś go bierze? tfu, tfu!!!!!!)

Ja dziś rano się budzę, widzę luks słoneczko, wiec pomyślałam biorę się za okna, a tu bach rodzina zjechała :wściekła/y: qr...a mać mogliby się chociaż zapowiedzieć! Na szczęście już odjechali ale w sobotnie popołudnie to wena mi na super porządki mija, no i czekam do przyszłego tygodnia.:cool2:
Robię obiadek a potem czas na piękność

Czarna przypomnij recepturę na tą maskę na włosy, która daje tak spektakularne efekty????? jakaś parafina, jajo czy coś tam było!

reklama
Kate dobrze że już w domku jesteście i że wszystko dobrze:tak:
Anna no to życzę powodzenia żeby się udało;-)
Wanilia porządki nie zając- nie uciekną:-D a takie niezapowiedziane odwiedziny to ja bym się też wk........:-D
Pati miłego spacerowania w spacerówce:tak:
Dorotka napewno nie masz krótszych ode mnie:-D
Magdziunia no to do Ciebie przyszła piękna wiosenka:tak:
Agamir trzymam kciuki żeby bło wszystko ok:tak:

U nas dziś leniwie, M pojechał zawiezć kołyskę do znajomej która niedługo urodzi 3 córę:tak:, Karolinka poszła do kolegi Lenka śpi a ja oglądam siatkówkę:tak:, zrobiłam rano jedną głowę i na dziś więcej nie mam,
chyba mi przewiało oko bo mam spuchnięte, takie obolałe, czerwone, łzawi i tak mnie drażni cały czas:no: mam nadzieję że to szybko minie i nic poważnego z tego nie będzie:no:
Idę sobie poleżeć chyba.....

Do góry