reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
No ciesze sie Dorotko że już jesteś. Maksio spał od 21 do 7 ale ja jakoś spać nie moge więc późno sie położyłam. Ale nawet sie wyspałam. Przynajmniej narazie mi sie nie chce:-) A jesli chodzi o to spanie na brzuszku to u mnie maksio tak śpi. I wiesz strasznie się tym martwiłam. Ale Kaka mnie pocieszyła że u niej to samo. Teraz jak byłam na szczepieniu to pytałam pediatry i też powiedziała mi że nie ma się czym zamartwiać. Ze dzieci nasze są już na tyle duże ze mogą tak spać tylko że bez poduszki na samym materacyku. Tak ze śpij spokojnie tak jak ja. Mamy duże i sprytne dzieciaczki które sobie krzywdy same nie zrobią:tak::tak::tak:

Witam się i ja :-) u nas nocka taka sobie. 4 pobudki Młody zaliczył. Wczoraj wygrzebałam moje wiosenno-letnie ubrania sprzed ciąży i jestem załamana, bo prawie w nic się nie mieszczę :-( k...wa mać.i co zrobić. zaraz przyjezdza do mnie koleżanka na kawę a potem pewnie na spacerek pójdę z Małym bo słonko zagląda mi w okno. Miłego dnia.

A tu wklejam fotki Macia ze spacerku i na puzzlach pianowych :-)

Załączniki

• 100_2800.jpg
    100_2800.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 36
  • 100_2807.jpg
    100_2807.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 34
Wracam za 12 dni. 20 pierwszy dzien w pracy:crazy:
Ja 20 bede na swojej drugiej dniowce:confused2:
No ciesze sie Dorotko że już jesteś. Maksio spał od 21 do 7 ale ja jakoś spać nie moge więc późno sie położyłam. Ale nawet sie wyspałam. Przynajmniej narazie mi sie nie chce:-) A jesli chodzi o to spanie na brzuszku to u mnie maksio tak śpi. I wiesz strasznie się tym martwiłam. Ale Kaka mnie pocieszyła że u niej to samo. Teraz jak byłam na szczepieniu to pytałam pediatry i też powiedziała mi że nie ma się czym zamartwiać. Ze dzieci nasze są już na tyle duże ze mogą tak spać tylko że bez poduszki na samym materacyku. Tak ze śpij spokojnie tak jak ja. Mamy duże i sprytne dzieciaczki które sobie krzywdy same nie zrobią:tak::tak::tak:
DZIEKI ZA POCIESZENIE OLWIA NIGDY TAK NIE SPALA DLATEGO BYLAM DZIS W SZOKU

Teraz mialczy na puzlach na brzuchu ale nie mysli o odwroceniu sie Czasem sie jej prawie udaje odwrocic spowrotem ale ona tak jakby sie bala odwrocic BO jak sie jej prawie udaje to ona usilnie chce wrocic zas na brzuszek

Cos sie u mnie chmurzy Zaraz cos trzeba porobic Lece malej dac soczka bo moze chce sie jej pic :tak:

Witam z rana.

Qrcze ciągle myślę i myślę - Moli miała rację - a w d... z tym netem - już nie będę niczego sprawdzać i się niepotrzebnie nakręcać negatywnie.
Poczekam do wizyty u lekarza - dzwonię za godzinkę i może przyjmię a jak nie to czatuję pod gabinetem ;-)

Wczoraj powiedziałam mężowi o wynikach i o moich podejrzeniach to mnie zrugał, że pewnie w internecie sprawdzałam i głupia jestem.
A ja się poryczałam - mam wyrzuty sumienia, że jednak nie jestem dobrą mamą i powinnam była coś wcześniej zauważyć - nawet z tym ulewaniem - myślałam, że to przez tą jego ruchliwość i podnoszenie się łącznie z wkładaniem do buzi stópek taki efekt dały.
Lekarka w poniedziałek też potwierdziła, że to może być przyczyną ulewań.

No to się wyżaliłam.

My się bawimy, a ja powoli szyjkuję się do wyjścia i czekam na moją mamę. Nawet nie mam za bardzo co założyć, bo wszystko przez biodra przelatuje :-( wszystkie spodnie i spódnice wiszą.

Miłego dnia!!!

LILUNIA - fajny ten Twój Maciuś :-)

reklama
Do góry