reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Blondi dzięki
Miroslava gratuluję, śliczny synuś.

Robiłam sobie test ile jeszcze pożyję i M jak zobaczył to omal mi nie wpier... co ja za głupoty wyprawiam :-D:-D:-D.

Ulka zdrówka dla Karolci, a jak tam Wasz domek, bo szczerze mówiąc nie wiem na jakim etapie budowy/urządzania jesteście. Chałupa stoi to wiem, ale co dalej? :cool2:

reklama
Mirosłava gratki wspaniałego synka, nie mysl o tym co było ale o tym co masz teraz za skarb

Małaulka no witamy witamy

Wiola a juz myslałam że inny test robiłaś:-p:-p:-p

Marma mogłas odp ze jest po prochach:-D:-D

u nas dzien jak codzien:-p

hehehe no mogłam tak odpowiedzieć :) Jak poszłam z młodym na zajęcia dla dzieci to jak powiedziałam że moje dziecko jest spokojne bo jest na melisie specjalnie to pani psycholog też nie chciała mi wierzyć :) Młody idzie do opiekunki , zastanawiam się jak długo babka wytrzyma i czy z krzykiem ucieknie :) A co tam u was drogie Panie i u waszych pociech. Tu taka cisza ostatnio...

u mnie mlody to samo.wlazi wszedzie, je zapalki,mleczko do czyszczenia itp.....:blink:wogole jak pies sie zachowuje.lazi za mna, lapie za nogi, wstaje , jeczy, miauczy i cholera wie co jeszcze.wogole to jest slodki bardzo o ile jest w miare cicho;-)jeszcze jakby przestal kable gryzc i wywalac wszystko to by fajnie bylo ;-)
.

Jednocześnie zazdroszczę...

No a moje dziecko dziś przez dwie godziny biegało na czworaka po basenie. Oboje musieliśmy go pilnować bo nawet kontrolne zakrztuszenie wodą go nie odstraszyło. Jedna Pani z synkiem troszkę starszym od Kacpra zapytała czy on to tak ma zawsze...............:baffled:

I współczuję.

Ostatnio byłysmy z Izy kuzyneczkę, która jest 5 miesiecy młodsza i ta się już przekręca i kombinuje jak pełzać.
Wiem, że to głupie, ale mi przykro czasem jak mój leniszek taki nieruchliwy :zawstydzona/y:

A braciszka to chyba nigdy się nie doczeka, bo M. taki jakiś padnięty, że nawet moje stawanie na rzęsach czasem nie pomaga!
A tak mnie przed ślubem bajerował ;-)

Muszę w końcu rzeczy po wyjeździe rozpakować.
A tak mi sie nic nice chce.
Jeszcze jestem w nastroju wyjazdowym....

Tak to już jest przed ślubem zawsze bajerują a potem..... on chce rano a ja wieczorem :-p:-D

A ja idę dziś po teścik.. M mi karze twierdzi że jestem w ciąży bo ciągle mi niedobrze a jak widzę samochód to wogóle masakra.... ale jak dla mnie to dziwne bo w sobotę skończyłam okres który trwał jedyne 7 dni i w dodatku biorę anty.No ale dla jego świętego spokoju....

Witam Kochane Mamusiaczki:tak::-) Kawał czasu mnie tu nie było...Ruben jest bardzo żywym dzieckiem wszędzie go pełno no i zawsze ma byc przy nim mama jak mnie nie ma to nie woła:-D Przez to mam nie za wiele czasu...Bardzo lubi też siedzieć u mnie na rękach...a ja jestem wykończona. Ząbków mamy już 8. Ale idą już też następne... Młody wcina już wszystkiego po proszku. Najbardziej odpowiadaja mu dania domowe:tak:Musimy jeszcze uważać bo mamy alergie pokarmową. Jeszcze niedawno Ruben bardzo często chorował...bylo mu trzeba robić aż 3x dziennie inhalacje. Od jakiegoś czasu dzięki Bogu wszystko oki.

Ostatnio myslę o małej Księzniczce...Córuni...Zawsze chciałam mieć dwójkę w niewielkim odstępnie czasu. Powiedzialam juz o tym najblizszym-chyba ten pomysł im się podoba...Już zaczeli byśmy nawet mysleć o starankach ale... Rozbudowa domu rusza dopiero na wiosnę... A teraz to mamy pokoik i troszke ciasno by było...

malena81 podoba mi się ten Twój drugi suwaczek...:tak::-) Powiedz serio myślisz o tym czy tak z przymróżeniem oka?

Witam! U nas przez ostatnie dni goście, albo my w gościach ;-) wczoraj grill u cioci,. poza tym przez cały tydzien nie ma u nas ciepłej wody i trzeba gotowac. Dzis od rana łapałam małemu mocz i nawet szybko poszło.a poza tym nudy .... ;-)

reklama
malena81 podoba mi się ten Twój drugi suwaczek...:tak::-) Powiedz serio myślisz o tym czy tak z przymróżeniem oka?

Staramy się już od lutego, ale nie wychodzi:-(
Nawet raz myślałam, że się udało...
Z tym, że dopiero 4 razy miałam @
Może suwaczek przyniesie szczęście.

A dziś według niego owulacja...
I dzisiaj mamy 3 rocznicę ślubu :-)

Do góry