reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Szkoda że nie było warunkow dla dzieciaków:no:

Więc jak widać nic nie straciliśmy:-p

U nas dziś upał, aż ciężko się oddycha.
No obiad były pierogi i Bartek zjadł 2 ale płakał bo chciał jeszcze.:sorry2:
Bardzo mu smakowało.

W nocy mięliśmy dziś pobudkę. Bartek obudził się z krzykiem. Wzięłam go na ręce to się wtulił a jak tylko chciałam położyć spać to płacz:no:
Później zamiana i M wziął go na ręce i tulił. Wypił herbatkę i jakoś zasnął.
Ale on już nam się nie budzi w nocy a dziś może się czegoś wystraszył czy co ?:confused:

reklama
Hej.

Odkąd pracuje czas leci piorunem. Mija dzień za dniem...

Dzisiaj oszedł od nas dziadek mojego M. W maju wykryto u niego raka, szybo nastąpiły przerzuty a dziś już go nie ma...

Jakoś ten rok pechowy jest. W marcu pochowałam babcie, w kwietniu straciłam pracę, teraz dziadek ehh Jak nigdy boje się "jutra" - co przyniesie.
Bogu dziekować, ze mam zdrową córę, że znalazłam pracę ale i tak wiecej tego złego niż dobrego:baffled:

Witajcie!

Poweekendzie już niestety.
Całe dnie na wsi nad wodą, więc udane bardzo.

U Izy to jednak trzydniówka była. Dzisiaj wysypka wylazła.
Dalej się zębol przebić nie może i się maleństwo męczy.

A ja się z M. dogadać coś ostatnio nie mogę.
W...a mnie jak nie wiem co :-(
i to bez powodu... prawie...

Dobrej nocy Mamuśki!

Może mu się coś przyśniło i dlatego płakał...? Kacperek ostatnio też się budzi ale u nas to ząbki.

U nas JAK sie budzi na ZABKI to wlasnie sie przebija jakis i jest STRAAAAASZNY RYK :-(A tak to OLIWKA BUDZI SIE KILKA RAZY W NOCY CO NOC SIE BUDZI :-(

MARMA szkoda ze lipa z tymi targami wyszla

MALENA pogodzenia z M zycze Tzn DOGADYWANIA SIE
I tak myslalysmy ze u izuni to 3 dniowka Oliwka tez niedawno to przechodzila

U nas jakos leci Oliwka rozbraja na calego Wczoraj caly dzien na dworze bylysmy :tak:Dzis ja w pracy bylam Ale teraz 2 dni wolnego Jutro caly dzien rozjazdach bo kilka spraw musze zalaywic.

DOBRANOC

Młody dziś postanowił zrobić nam pobudkę przed 6 no bo po co spać skoro taki piękny dzień się zapowiada..... Wczoraj było kompu kompu u dziadków na ogrodzie, poza tym 4 razy kąpiel w wannie normalnie żyć nie umierać. No a ja dziś idę rozmawiać z kolejną kandydatką na nianie. Może tym razem się poszczęści.

Witam! U nas weekndzik udany. Od czwartku byli znajomi u nas i miałam troche latania wokól nich, obiad itp a potem my bylismy u dziadków i wówczas wszyscy latali wokół nas ;-)
U nas wczoraj przebił się pierwszy ząbek :-) A dzis pogoda gorąąąąąąąca :-) czeka mnie sprzątanie i zakupy.

Dzidzia wyprawiona na spacer.
Zakupy porobione na urodzinki M.
Będzie na kolację musaka w wersji Bułgarskiej.
A ja siadam do pracy mgr. Znowu :wściekła/y:
Nigdy tego nie skończę!

A z Izką mam coraz większy problem z mlekiem.
Jak tylko zbliżam się z butelką, to jest straszny ryk.
I ją na wymioty ciągnie na sam zapach.
I nie ważne czy to Bebiko, Bebilon, Kakao czy rzadka kaszka.
Na tym samym mleku gęstą zje.
I co innego z butli pieje, więc to nie butla...
Może coś poradzicie, bo nie chcę jej więcej kaszy gęstej dawać niż raz, bo kluska jest i bez tego :tak:

Miłego dnia!

reklama
No to jestem po rozmowach z dwoma nianiami. Zobaczymy która która ucieknie z krzykiem :) Obstawiam babcie. :) Muszę się zabrać w końcu za jakąś robotę w domu bo syf i malaria. M w pracy a ja w domciu sama z maluchem. Muszę jeszcze godzinkę wytrzymać a potem kompanko i spanko. Ciekawe jaka jutro pogoda będzie.

malena a próbowałaś podawać nabiał zamiast mleka? Jeżeli mała nie ma alergii to spróbuj danonki, biały serek, żółty serek, jogurty są nawet dla maluchów. Jak nie chce mleka zawsze może dostać go w innej postaci.

ppatqa jak tam strzegom ? wybieracie się? Sami z maluchem?

Do góry