reklama

Październik 2008

magda jak to co sniadanie, ale młody wymyslal i na niego popatrzyłam, zdrówka dla Stasia
czarna a ty masz krótkie, ja trzymam pewnądługosc wlosów, bo leń jestem a tak to kitka czy rozczesze i spokoj

a młody już na nogach, mocz złapany i bede chyba odrazy z nim do lekarza jechać bo juz sam zapach mi nie pasuje

reklama
Cześć kochane
ale naskrobałyście, aż miło :-)

u nas się okazało, afta swoją drogą, ale dziś w nocy Szymcio wymiotował :-(, w sobotę zrobił strasznie rzadką kupę, więc wnioskuję że jakiś wirus i coś na wzór jelitówki. Zapisaliśmy się do lekarza, ale tam taki tłok, że boje się czy aby czegoś więcej nie załapiemy :no:. MOże poczekam do jutra, w końcu jelitówkę trza przeczekać, najwyżej p-wymiotny czopek wetknę.
Kurcze dobija mnie to, ja na rozsypce, a tu wirusisko w domu siedzi.

hej hej hello:-D
Wanilia zdrowka dla szymonka!!
Wpm na szybciora pochwalic sie ze....z psychologii dostalam 4 tralalalalalalala nie wiem jakim cudem nie wiem czy to nie pomylka ale juz nie dociekam:-D:-D:-D Jeszcze 2 egzaminy i koniec spokoj na 4 miesiace;-):tak:

No nie.. Magda nuda !!!! tylko zdałam i zdałam..napisałabyś chociaż raz OBLAŁAM !! żartuję oczywiście !! Gratulacje !!
Kaka - gratki udanego pierwszego dnia !!!!
U nas kulawo... wykaraskałam się jako tako z choroby, ale został mi jeszcze straszny kaszel, przy którym boli mnie brzuch :-( i ogólne jakies osłabienie, brak chęci i werwy do życia.,... ehhh..nie wiem co jest grane..ale koniec.... nie marudzę już !!!! zmykam spać :tak:

Magda generalnie Jagna bardzo mało odstaje od 4 latków jej podstawowa różnica to taka że ona naD wszystkim się krócej skupia niż 4 latki,a na pierwszych rytmikach płakała,wszystko generalnie ma na chwile.To jest przedszkole integracyjne bo takie mam najbliżej domu więc dzieci uczą się tolerancji do Mniejszych dzieci a Jagna naśladuje te większe i bardziej rozwinięte i robi to co one tak jak potrafi.Ale nie chodzi o to że przedszkole integracyjne bo generalnie w innym przedszkolu co miała być w 4 latkach było ogólne, ale to zaważyło że bliżej domu.Poza tym nie wiem jak to z Jagną jest ale ona naprawdę świetnie się rozwija i dorównuje dzieciom 3,5 letnim i to nie jest tylko moja opinia, poza tym widzę to jak się bawi z 4,5 letnim K chrześniakiem gadają ze sobą jak starzy i bawią się, i kłócą.

U Mnie dziś dzionek fajny bo byłam na uczelni Jagna niestety została w domku bo chora,właśnie usypia ale okropna jest do spania a jak nie pójdzie spać o swojej godzinie to miuczy i miuczy. DOBRANOC

Hejka,
Myśmy mieli trzydniowe tornado domowe i załamanie nerwowe m po drodze.
A teraz Tuśkowa nie chce spać.

Generalnie znowu u nas rewolucje: kredyt na wykończenie dostaliśmy (juppii!!)
M obcięli pensje o prawie 400 eu miesięcznie (załamka...)
Pierwsze podatki przy nowym budżecie zapłaciliśmy i przeżyliśmy szok.

Idę do m, bo zaraz go słyszę trafi z jęczącą Patuśką.
Buziaki dla Wszystkich!
u was to nie ma czasu na nudę:))) a cóż to za tornado????
czarna a ty masz krótkie, ja trzymam pewnądługosc wlosów, bo leń jestem a tak to kitka czy rozczesze i spokoj
no mam ale już rosną a musiałam ściać bo inaczej nie wyleczyłabym ich:no::no::no:
Cześć kochane
ale naskrobałyście, aż miło :-)

u nas się okazało, afta swoją drogą, ale dziś w nocy Szymcio wymiotował :-(, w sobotę zrobił strasznie rzadką kupę, więc wnioskuję że jakiś wirus i coś na wzór jelitówki. Zapisaliśmy się do lekarza, ale tam taki tłok, że boje się czy aby czegoś więcej nie załapiemy :no:. MOże poczekam do jutra, w końcu jelitówkę trza przeczekać, najwyżej p-wymiotny czopek wetknę.
Kurcze dobija mnie to, ja na rozsypce, a tu wirusisko w domu siedzi.
ehhhh i w takich chwilach człowiek ma wszystkiego dość. Zdrówka dla malego a wszystkim wirusom mówimy a sioooooo
Wpm na szybciora pochwalic sie ze....z psychologii dostalam 4 tralalalalalalala nie wiem jakim cudem nie wiem czy to nie pomylka ale juz nie dociekam:-D:-D:-D Jeszcze 2 egzaminy i koniec spokoj na 4 miesiace;-):tak:
wiedziałam ty łgarzu !!!!!!!!!!!!!! powinnaś teraz isć i się wyspowiadać z tych kłamstw co pisałaś wcześniej:rofl2::rofl2::rofl2:
No nie.. Magda nuda !!!! tylko zdałam i zdałam..napisałabyś chociaż raz OBLAŁAM !! żartuję oczywiście !! Gratulacje !!
Kaka - gratki udanego pierwszego dnia !!!!
U nas kulawo... wykaraskałam się jako tako z choroby, ale został mi jeszcze straszny kaszel, przy którym boli mnie brzuch :-( i ogólne jakies osłabienie, brak chęci i werwy do życia.,... ehhh..nie wiem co jest grane..ale koniec.... nie marudzę już !!!! zmykam spać :tak:
malutka niedługo będzie wiosna i nastrój się poprawi. Buziam i główka do góry

Marta ja pauzuje bo nie chce wywoływać nie potrzebnych konfliktów i więcej nic nie napiszę aby nie być porównaną do żmii . Brawa dla Jagny

reklama
u nas dalej kłopoty z sikaniem młodego, płacz, mówi ze boli, kończy sie na sikaniu do wanny, mocz ma mdły zapach i czekam na wyniki i co dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry