czarna79
Fanka BB :)
Trina dlatego ja jestem przeciwna szczepionką przeciw grypie itp!!! O Niki walczyłam jak była mała po szczepionce a M jednego roku tez sobie zafundował i choróbsko trzymało go bardzoooo długoZdrówka dla chorowitków!
Ja też jakaś taka jestem niedoleczona. W tym sezonie to nawet chyba częściej niz młody sie przeziębiam. Ech, gdzie te czasy kiedy chorowałam raz w roku... Kiedy to wróci? a szczepiłam sie na grype z nadzieją, że bedzie lepiej niż w zeszłym roku, a tu chyba gorzej jest. No ale grypy nie miałam. Poza tym jestem w kiepskiej formie psycho-fizycznej i pewnie dlatego wszelkie cholery mnie łapią.
Śpij śpij jak możeszA ja śpię. Od wczoraj. Cały czas. Nie wiem o co chodzi ale jak wstane na chwilę to zaraz idę spać dalej i nie mogę zupełnie funkcjonować. Właśnie walczę ze sobą żeby znowu nie pójść spać. Jednak się poddaje. Ide przytulić się do podusi.

ja też bym ostatnio najchętniej cały dzień przespała albo choćby przeleżała, chyba jak Trina mam kiepska formę
Pati nagotu mu kapuśniaku lub ogórkowej

I fajnie że juz jest poprawa

ale na mnie naprawde sprawdza sie przyslowie ze co drugi....ma szczescie
. Może to i lepiej.

dawno mi się tak nie zdarzyło, to chyba pokazuje moje zmęczenie... No ale w końcu piątek to jedyny dzień kiedy tak naprawdę mogę się wyspać