Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilunia jutro się piszę do gina więc myślę, że się dowiem kiedy i jak cc.Wiola ja też ciezko znosze odtatni miesiac ciąży. Jestem ociężała, ledwo sie ruszam. Pociesz sie tym, że ty wiesz kiedy bedziesz miec cc, mieszkasz z tesciami wiec będziesz miała z kim szymka zostawić, wiesz wktórym szpitalu itp. My z K jestesmy tutaj sami. Moi rodzice za tydzien maja przyjechac i juz zostac az do rozwiązania, żeby w razie czego było komu z maciusiem zostać. mam nadzieje ze sie jeszcze nie rozpakuje w najbliższych dniach. Poza tym nie wiem w którym szpitalu rodzic. Każdy poleca mi w warszawie coś innego a jak bóle mnie złapią w godzinach szczytu to i tak nie mam sie co na warszawe rzucac bo z legionowa nie dojade...Ech... tez juz bym chciała być z malutką w domku i mieć to za sobą.
Zmykam spać babeczki.do miłego poczytania.
A jeśłi chodzi o szpital w wawie, to moja bratowa teraz rodziła w Św. Zofii na Żelaznej. Bardzoooo chwalili z bratem ten szpital, bo i im ktoś go właśnie polecał.
.Jak Wy to zrobiłyście?? Dopiero II kreseczki były a już się rozpakowujecie. Szok.