Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

więc jak goście wyszli wziełam sie ostro za porządki (sumienie ruszyło) i nawet okienka umyłam

szyłam wróżkę Maripose tzn coś w tym stylu;-)Czarna no i jaki strój uszyłaś??
Byłam sobie zrobić mikrodermabrazję i mam taką milusią buzię. O-jo-joj!
Dawno się nie upiększałam. Dobrze, że moja kosmetyczka ma otwarte do 23, bo inaczej w życiu bym nie poszła
Idę się przytulić do podusi tak milutko.
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaIdę jutro do szpitala.
Nerwa już mnie dopadła, na odchodne chciałam Szymonkowi włosy skrócić, no i nie dał. Ma teraz na głowie same strzygi różnej długości, masakra
.
PS. wrzuciłam moje aktualne zdjęcie ;-)
To fajnie że masz takie wsparcie!!!!Czarna na rodziców nigdy złego słowa nie powiem. Zawsze mogę na nich liczyc, są niezawodni.
Witam!!! U nas średnio na jeża. Macio daje mi ostro popalić. Przestał sie mnie słuchać. Nie wiem co jest grane. Może czuje zblizajace sie zmiany. Poza tym wychodzą mu piątki i pewnie przez to taki marudny sie zrobił. Ja czuje sie jak balon. Brzuch mam chyba 3 razy większy od wioli :-) Może dzis zrobie jakąś aktualną fotkę.
Od ostatniego ważenia przybrał 600 g więc jest ok i wszystko co przytyła mamusia aż całe 0,5 kilo poszło w małego, plus 100 g z mamusi. Co do wielkości mojego brzucha i niskości macicy to mam tak szerokie biodra że dziecko spokojnie po wyciągnięciu się mieści się jeszcze w poprzek. Szyjki nie sprawdzał ale jest zamknięta. Mam leżeć a to głównie za sprawką mojego synusia, który dziś zwiał mi na ulicę pod samochód i mamuśka zasuwała za nim sprintem i naderwała sobie ścięgno w pachwinie... 
eeeeee zajefajny ten zabieg!!!! musze u nas wylukać ile takie cacko kosztujeTo peeling mechaniczny: takim małym odkurzaczem z diamentowymi kryształkami się ściera skórę z twarzy, a odkurzacz wciąga syfiaste zaskórniaki. Świetna sprawa na moje krateryA seria 5-6 spłyca zmarszczki i prawie likwiduje wielkie pory.
Kosmetyczka jest moją klientką i mamy wymianę usługa za usługę
Jeszcze tylko jutro.... Uhhh....
Witam!!!
Ciekawe jak tam Wiola...
U mnie kiepsko bo coś mnie grypa chyba pobiera. bolą mnie wszystkie mięśnie i gardło. Na weekend zostaje sama bez K bo on ma wyjazd służbowy. Mam nadzieje ze nic się nie wydarzy. Dobrze że szwagierka przyjedzie to zawsze mi bedzie raźniej. Miłego dzionka.