Czarna - ja mam takie samo zdanie odnośnie szczepionek przeciw grypie co Ty ! A co do chęci spania - może jesteś w ciąży ??
PPatqa - powodzenia w odstawianiu pieluch!!
Trina - wow, zazdroszczę takiego spania ...
U nas po staremu... wszystko OK. ciągle mnie tylko kaszel męczy..mam syrop, ale nic nie pomaga.... wstawianie o 6 mnie wykańcza ostatnio :-(
Mypieluchy i smoka mamy za sobą, natomiast nie możemy odstawić....mleka na noc... po myciu zębów, już w łóżku Szymek jeszcze musi mleczko z butli wypić...i za nic nie mogę go przekonać, żeby pił wcześniej, przed kąpielą :-(

PPatqa - powodzenia w odstawianiu pieluch!!
Trina - wow, zazdroszczę takiego spania ...
U nas po staremu... wszystko OK. ciągle mnie tylko kaszel męczy..mam syrop, ale nic nie pomaga.... wstawianie o 6 mnie wykańcza ostatnio :-(
Mypieluchy i smoka mamy za sobą, natomiast nie możemy odstawić....mleka na noc... po myciu zębów, już w łóżku Szymek jeszcze musi mleczko z butli wypić...i za nic nie mogę go przekonać, żeby pił wcześniej, przed kąpielą :-(

Także w domu siedzimy. Wyszłam dziś tylko do ogródka po opał do kominka i wiem czemu tak duje- wiosnę przygania! Cieplutko się zrobiło
mezus kurka wodna spal bo kolezka go odwiedzil
i % poszly w ruch wiec sama musialam dupke wziasc i jechac nic by sie nie stalo gdyby nie to ze sama i ten angielski ale dalysmy rade z Wika bez problemu az mloda byla w szoku ze mamusia juz tak pieknie mowi :-) ahh sama jestem z siebie dumna 
, ja wczoraj to myślała, że ducha wyzionę, dziśniby lepiej, ale jak wyszłam na dwór powietrza złapać, to musiałam się ogrodzenia trzymać co by mnie nie obaliło
. Ale nie minie, tylko mógłby teraz czas szybciej lecieć...