Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam się wtorkowo - u nas pochmurno i wiaterek wieje, temp w okolicach - 1`C.
Mnie się nic nie chce a że mam dzień wolny to sobie leniuszkuję.
Ale zaplanowałam spacer połączony z zakupami i jeszcze pierogi mam do zrobienia na obiadek.
Coraz bardziej zdaję sobie sprawę, że jestem mało zorganizowana i wręcz głupia.
Tak ... i proszę nie wyprowadzać mnie z błędu.
Otóż przed wakacjami mały był na etapie siusiania do sedesiku i robił to chętnie.
Miał taką nakładkę. Teściowa wysadzała go i było cacy.
A ja w wakacje przestałam jakoś ... sama nie wiem czemu - latał w majtach, czasem tylko pampek był.
No i jak zachorował na tą 3 dniówkę to cały czas był pampers.
Odzwyczaił się i tak zostało do dziś - jejku jaki błąd ja popełniłam.
Teraz przecież byłoby już po problemie i mały robiłby do nocnika/sedesu.
Od dziś postanowiłam wznowić swoje działania.
Ale on ucieka, nie chce, a jak usiądzie to w majtach i posiedzi chwilkę.
Wołam, pytam czy chce siusiu/kupkę a on, że nie.
A za chwilkę jest lanie w gatki
Chociaż sam woła "siusiu" lub "ee" - no i co ja mam zrobić.
Najlepiej byłoby abym wzięła zwolnienie lekarskie i siedziała non-stop z małym i oduczała go.
Wszystko jest nie tak - jestem załamana.
Mały pije sporo i mniej więcej wiem kiedy może chcieć siusiu.
A tak naprawdę to ciężko utrafić kiedy zrobi - to są sekundy.
Albo jeszcze nie dojrzał do tematu albo ja za nerwowo podchodzę do sprawy i on wyczuwa.
Wiem potrzeba mega spokoju, cierpliwości i wytrwałości - tylko .... no właśnie potrzebna jest odpowiednia metoda.
No to się wyżaliłam :--
-(
Lecę aby nie zarażać swoim smutkiem i pesymizmem.
Buziaki

bo mam wrażenie, że mnie wodzi za nos, bo to mnie zależy nie jemu.

u lalla a kiedy mają być wyniki???u nas dalej kłopoty z sikaniem młodego, płacz, mówi ze boli, kończy sie na sikaniu do wanny, mocz ma mdły zapach i czekam na wyniki i co dalej
zdrówka dla was oby Ciebie nie dopadło!!!!Heloł
u nas szpital na peryferiach, teraz Łukasza dopadło. POtem kolej na mnie....a sioooo wirusy!!!
O kurde ale Cię złapało jak byś była w Pile mam dobrego fachowca do tych rzeczyDzieńdobry dziewczynki, ja się tylko melduję że żyję ale do kompa prawie nie siadam bo nie mogę, ponieważ te okropne bóle pleców są spowodowane wypadnięciem dysku.
Teraz już ciut lepiej bo mam leki i jestem zapisana do masażysty, więc mam nadzieję ze to się skończy
Po za tym u nas wszystko ok.
Pozdrawiam Was cieplutko![]()