reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Hej. My dzisiaj mieliśmy zaplanowane jeziorko lub plaze, bo obydwoje w domu, specjalnie dzisiejsze Tesco odwolalam, a tu jak na złość od rana leje i pogoda pod psem... Ehh siedzimy w domu, pije kawe i zaraz się szykuje na nocke na stacje... A co tam u was?

A ja się wkurzylam na P, bo wczoraj obcinal siebie i Rafała (ja byłam w Tesco), i przy okazji Roksane obciał na krótko, tłumacząc ze będą grubsze włosy itd. No myślałam ze zabije jak wróciłam, a juz takie ładne miała ze kiteczki małe robiłam... A mówiłam mu wcześniej ze nie obcinamy jej, kuzwa z facetami...

Ostatnia edycja:
reklama
MARTYNKA nie denerwuj sie kochana choc to w zupelnosci rozumiem,ja tez bym normalnie zabila ale na szczescie kochana wlosy odrastaja :tak:.
KAKA dobrze ze zakupki dzidziusiowe zrobione :-).

My u kolezanki,u nas ok,zyjemy,tzn cos dzieci momentami niewyrazne.raz alan mial w nocy goraczke a raz oliwka,jakas biegunke tez troche maja,normalnie juz mnie wkurzaja z tymi chorobami.Ja odpoczywam u kolezanki wracamy w srode lub czwartek ale jest suoper,regeneruje sie :tak:.

Oj ja bym napewno ubiła jak by mi córkę opitolił....gołymi rękoma.... Za to Hanka sama sobie niedawno mini grzywkę zrobiła;/

Przygotuje sie na wczesniejszy poród i znowu bede czekac...

Kaka dziękuję;-) widzę, że imię dla Maleństwa zmienione, ślicznie:tak:

Martynka wcale to nieprawda, że od obcinania włosów robią się gęstsze, oj ja też bym się wściekła na męża:no:

Dorota zdrówka dla twoich pociech!!

Witam się poniedziałkowo, w sobotę była mega impreza urodzinowa, 40 znajomej, było ze 30 osób, dj, tańce i ogólnie super ale za to wczoraj cały dzień łóżko albo kanapa, M troszkę pochorował kacowy ból głowy ale nie było zle:-)

A dziś znów szara rzeczywistość, sprzątanie, pranie, obiad i popołudniu praca.....

A GDZIE JEST RESZTA DZIEWCZYN??????

Witam się i ja poniedziałkowo.
Pospałam sobie dziś z Sebciem aż do 10.30 :-D:-p a co tam.
Ale później trząchnęłam robotą i mam już 3 prania za sobą i obiadek dochodzi także całkiem nieźle.
Rano zapowiadało się dosyć pochmurno, ale teraz słoneczko wyszło i jest cieplusio :-)
W niedzielę wybywamy w góry, więc już powoli szykuję co zabrać ze sobą - dwa tygodnie i oby było słoneczko przez ten czas i ciepło.
A tak poza tym nic specjalnego - dzień za dniem upływa, lato cieplutkie tylko jakoś brak mi grzybów w lesie.
Może wrzesień coś przyniesie, bo bardzo lubię zbierać grzyby a tym bardziej później je jeść.

Martynko ech i zostaw tu faceta z dzieckiem. Włoski małej odrosną, ale trzeba będzie poczekać.
A Ula ma rację - niestety obcinanie wcale nie wzmacnia włosów :-( a szkoda.

Dorcia zdrówka dla twoich chorowitków.

Kaka jeszcze troszkę i maluszek będzie po tej stronie brzuszka - czas szybko płynie.

Ula czasem taka imprezka jest potrzebna a ból głowy cóż bywa, ale przechodzi :-p

Dobra uciekam jeść - miłego popołudnia.

Hejka,
Ja też przelotem. Jeszcze dwa dni i w środę lecimy do Wawy. Niestety u mnie taki wyjazd równa się nawał roboty. Na jutro umówili się niemal wszyscy :/ Oby zechcieli też kaskę przynieść, cobym na czynsz miała zanim polecę.... Aaaa...

Dorotka przekichane masz dosłownie z tymi chorobami....
Martynka oj byłby dżihad w domu, oj tak:tak: Zwłaszcza, że umowa była.

Magdziunia my tak prawie codziennie spimy, do 10, ale i spać chodzimy po 23 naszego czasu. Zwłaszcza młoda i zwłaszcza w lecie, bo przedszkola zamknięte...
Ale od września będzie bida: przedszkole od 8 :-D
Ula no i choćbym chciała nie mam szansy się wybrać do Was przed jesienią. Strasznie czas zaiwania:no:

A propo's strachów, to chyba przejściowe u wszystkich. Maluda sie boi much. Panicznie. Wrzask jest potworny i pęd do mnie. Moja mama chciała ją szokowo potraktować i mówiła, że "zaraz ją zje ta mucha", a to nie tędy droga. Teraz młoda boi się jeszcze bardziej, a jak tłumaczę, żeby jej tak nie straszyć, to mówi, że ją rozpieszczam, i że histeryczka z niej wyrośnie. Nosz... Niby dorosła a takie głupoty gada. Muszę mamę wziąć w obroty, zdaje się:confused2:

Martynka, ja ja bym ubiła...:baffled:
Kaka zaczynasz pakować już torbę?:confused:
Dorotko zdrówka i dużo, dużo sił:tak:

A my w sobotę wyszliśmy ze szpitala, wycięcie migdałka trwało nawet nie 5 min ale darł się na cały oddział. Pielęgniarka mi go przyniosła a on krzyczy :'' Pani mi nożem język obcieła":szok:
Ja chyba bardziej to przeżyłam jak Bartuś.
Trochę narzekał, że boli go gardełko ale tylko jeden dzień.
Także jesteśmy już w domku, katar minął jak ręką odjął. Za tydz kontrola.

Wojtuś zaczyna nam chodzić także oczy dookoła głowy:sorry2:

Poza tym powoli jakoś się wszystko kręci...:tak:

melduje ze jestem ..zyje.. czytam ale nie pisze bo nic sie nie dzieje poza tym @ przyszla i zdechla jestem...rodzice sa zadowoleni a my korzystamy z chwili...za to problemy z autem nawalilo jedno ..potem drugie a teraz trzecie w pon mechanik i boje sie pomyslec ile kasy pojdzie...

reklama
Madziunia dobrego odpoczynku.

MInisia 3 auta macie?

Natusia - juz 2 razy byłam z fałszywym alarmem na IP i zdałam sobie sprawę ze w razie W nie mam nic, a dwa ze mój to by mnie tak zapakował ze zawału bym dostała. Chce zapakowac tylko pizame, bielizne, klapki i kosmetyki. I mam nadzieje ze mi się wogóle na razie nie przydadza;-)

Hanka jutro do tesciowej na wakacje jedzie. A my sie za malowanie zabieramy.

Do góry