Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

6 kg na plusie
( nie będę komentować)Ja pisałam o tym sympozjum. Właśnie ostatnio się zastanawiałam jakie jest to przeciwwskazanie do nie jedzenia czosnku. Truskawki też są silnym alergenem i też są nie wskazane? Trochę tego nie rozumiem. Muszę poszperać na google i wyrobić sobie własną opinię. Poza tym dla kobiet w ciąży jest syrop na bazie czosnku, malin i porzeczek. chyba by go nie dopuścili do użytku gdyby czosnek szkodził.
Na razie znalazłam coś takiego.
Czosnek
SKUTKI UBOCZNE I OSTRZEŻENIA
Niektórzy mogą doświadczyć zapalenia skóry w kontakcie z pyłem czosnkowym. Ludzie cierpiący na cukrzycę i zażywający lekarstwa powinni być ostrożni w stosowaniu czosnku. Kapsułki czosnkowe mogą nie iść w parze ze stosowaną terapią insulinową.
Jeśli masz jakikolwiek problem ze zdrowiem, który wymaga lekarstw, przed wzięciem wyciagu z czosnku powinieneś skontaktować się z lekarzem.
Jeśli jesteś w ciąży lub karmisz piersią - istnieją pewne przeciwwskazania przed konsumowaniem dużej ilości czosnku.
sylwia,nie wiem jak to jest za granicą z tymi bankami,ale w Pl chodzi o to,że możesz oddać krew(która i tak de facto wylatuje przy porodzie i się jej pozbywasz)do banku,w którym się ją przechowuje w przyszłości "na wszelki wypadek"...są tam komórki macierzyste,z których w razie co mogą skorzystać Twoje dzieci(a już na pewno te które się rodziło przy jej pobieraniu)w przypadku np.białaczki czy przeszczepu szpiku...w Pl przechowywanie jest bardzo drogie,nie wiem ile teraz kosztuje,jak chodziłam z córcią w ciąży to było coś 1000-1500zł miesięcznie...więc kupa kasy...
)
agadaria właśnie my też mamy ograniczoną przestrzeń w łazience, dla mnie i dla męża prysznic pasuje jak najbardziej... jest praktyczny i mało miejsca zajmuje... ale nie wiedzieliśmy jak z dzieckiem...w sumie masz racje... aby dopasować wanienkę do brodzika. Najbardziej przeciwko są nasze mamusie, które nie wyobrażają sobie życia bez wanny...i one tak mącą mi w głowie :-)
oo pierwsze słysze , że nie można jeść truskawek aż się przestraszyłamwczoraj zjadłam z pół kg. ze śmietaną ale powiem ,że były pychaaaa

;-) mój małż uwielbia, muszę mu prezent sprawić i kupić gofrownicę 

Dzieńdobry!
wczoraj polatałam po sklepach i kupiłam znowu 3 pary body i jedną koszuleczkę (0-3 m.), no nie mogłam się oprzeć!
i mam do was pytanie, jak wiecie gdzieś pisałam, niedługo będziemy urządzać mieszkanie... łazienkę od podstaw całkowicie... i jestem między młotem a kowadłem... co będzie bardziej praktyczne dla rodziny z małym dzieckiem? wanna czy prysznic z brodzikiem ??
Każdy mi mąci w głowie, a ja już sama nie wiem. a jak wy macie w mieszkankach?
oo pierwsze słysze , że nie można jeść truskawek aż się przestraszyłamwczoraj zjadłam z pół kg. ze śmietaną ale powiem ,że były pychaaaa