reklama

Październik 2011

:szok: no co ty? widzę że ten twój luby bardzo zżyty z teściową, rzadko się tak zdarza. Mój z moją mamą też ma dobre stosunki ale nie na tyle żeby sobie razem beze mnie grillować czy wycieczki urządzać, chociaż kto to wie jak by to było gdyby sami byli beze mnie?

Kasia wiesz kiedys moja mama przyjechala do nas na 3tyg do uk, gotowa prala sprzatala. Golabki pomidorowa bigosiki i co nie wymyslila... Kiedys mi powiedzial ze by mnie wymienil na moja matke tylko ze ona nie dysponowana ( miednica) heheale tak wogole to moja matka z tylu liceum z przodu muzeum...

Ostatnia edycja:
reklama
Ale coz kurde, wszyscy moi byli eks lubili moja mame. Ona nigdy sie nie wtracala. Byla opanowana i wogole.

A ja nawet nie musialam mowic ze jestem w ciazy, ona jak by mi z czola czytala. I tylko chi chi chia, ze wkoncu babcia zostala! Bo jej nudno na emeryturze!

Dziewczyny pomocy! Pytanie do doświadczonych mam.
Przed ciążą ważyłam 48kg i teraz przytyłam juz 7 i boczki mi się zrobiły i tam o zgrozo rozstępy! Smaruję się ziajką raz dziennie max 2 razy. Co stosowac aby jak najbardziej zwalczyc powstale juz rostępy? Jaki krem polecacie dla kobiet w ciąży?

Dziewczyny pomocy! Pytanie do doświadczonych mam.
Przed ciążą ważyłam 48kg i teraz przytyłam juz 7 i boczki mi się zrobiły i tam o zgrozo rozstępy! Smaruję się ziajką raz dziennie max 2 razy. Co stosowac aby jak najbardziej zwalczyc powstale juz rostępy? Jaki krem polecacie dla kobiet w ciąży?
Nie chcę Cię smucić ale na to chyba nie ma cudownego środka... Ja używam z Rossmanna Babydream fur Mama ,póki co nowych nie mam, ale wszystko przede mną niestety... W poprzednich ciążach używałam Mustela na rozstępy ale też się kilka pojawiło...

Arti ja polecam kosmetyki AA mama i ja do biustu i do ciala! ale sa drogie niestety.I jeszcze PERFECT MAMA niebieskie opakowanie.
Ja sobie z pl przywiozlam.
I do tego robie peeling pelnoziarnisty raz w tygodniu, ja nie mam rozstepow moze dlatego ze ja bardzo nawilzalam skore juz przed ciaza wiec jest mniej podatna. Choc moze mi pod koniec jeszcze wywalic...

Ati-zgodzę sie z Malutką nie ma cudownego środka na rozstępy,które już są.Dla pocieszenia powiem Ci,że z biegiem czasu bledną,aż są w końcu mało widoczne,ale póki co powinnaś nadal sie smarować.Bardzo dobra jest Mustela,chociaz dziewczyny polecaja też inne świetne balsamy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry