Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie byłakasiadz a Antosia nie była chora ostatnio albo co? bo moja Hania jak chora byla to przez 2 tygodnie przybrala tylko 100gram, a teraz po chorobie przybiera około 350 gram w 2 tygodnie.

Kurnia nie chce wyjsc na nadopiekuńczą matkę, mąż już krzyczy zebym dupy wołowej z syna nie robiła:-(No ale coz mam poradzic jak ja sie wszystkim przejmuje ehh
Masakra, ale ja sie odwrociłam tyłkiem i chciałam spać dalej to zaczął mnie ciągać za kłaki
Tuliłam , śpiewałam , głaskałam i tak doczekałam 7mej , wstaliśmy i przetrzymałam go za to do 10tej ze spaniem już ledwo patrzał na gały :-)w nocy karmie o 20, potem o 3-4 i o 6kasiadz a karmisz w nocy? Mój młody je tyle co Twoja tyle, że na obiad to zje cały słoiczek, deserku tez cały słoiczek i na kolację 150 ml kaszki na gęsto, a reszte to cyc i przybiera prawidłowo, tyle że w nocy wstaje 4 razy na cycka i ssie dość dużo. Kurcze ale dzieciaczki teraz chyba powinny troche mniej przybierac na wadze wiec mzoe nie powinno Cie to martwić?
Tak wogole to sie witam porannieDo piątku jeszcze dwa dni (sondowanie), a ja juz sram w gacie ehhh:-(
Szymek po mięsku robi mi królicze kupy to normalne??? Eh zwariuje ciagle się o coś martwie: nie ma kupy, jest kupa, za mało zjadł, za dużo zjadł, nie chce jesć, nie chce pic...Kurnia nie chce wyjsc na nadopiekuńczą matkę, mąż już krzyczy zebym dupy wołowej z syna nie robiła:-(No ale coz mam poradzic jak ja sie wszystkim przejmuje ehh
Jak zjada mlenio i sie najada to powinno byc ok, zreszta w tym wieku przybieranie na wadze zwalnia. Moja wazy 6700 i sie nie martwie