Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurka i tak psie michy chowam i biedny Kuki prawie caly dzien ma zarcie i wode niedostepna, a i tak sobie chrupka mlody znalazl... Dobrze ze wyplosz tylko sucha karme wcina i to takie malusie kawalki, ale i tak masakra, jakas bo gdzie ja te miski mam postawic jak Max i tak wlezie wszedzie tam gdzie pies(?)

a ja się dzisiaj wybieram do lekarza rodzinnego po skierowanie do neurologaHej
U Nas od jakiegoś czasu pobudka o 5tej z płaczem, zastanawiam się czy to nie jest wina tego że mam w sypialni okno dachowe i nie mam tam rolety i o tej godzinie robi się jasno i młody się budzi i zaczyna płakać ale potem jest zabawa w łóżeczku.
Chyba już po grypie tak mi się wydaje , ja mam się dobrze, Antek jeszcze wczoraj brał smekte ale dziś już ładniejsza kupka z rana poszła, wydaje mi się że już po wszystkim.
Młody krzyczy masakrycznie, czasami mam już dosyć haha ale co ? buzi plastrem nie zakleje :-) Ale ogólnie to zaciesza bez przerwy haha a no i nowe półsłówka doszły i tak nie umie jeszcze wypowiadać , język pcha do przodu i tak to śmiesznie wygląda że ja padam na kolana ze śmiechu.
Dziś chwila prawdy jade do neurologa, ortopedy z kręgosłupem, po ostatnim załamaniu doszłam do wniosku że nie ma co zwlekać i ruszyć dupsko do lekarza.
No i wróciłam z do serialu z okresu ciąży i każdą wolną chwilę przeznaczam Chirurgom![]()