reklama

Październik 2011

Ja już przestałam schizować...:) Na pewno jest wszystko ok...:) musi być...w sumie dlaczego miałoby być inaczej?...fasolka wyczekiwana..w końcu pojawiła się II kreska na teście...beta przyrasta...tylko cieszyć się a nie wyszukiwać czegoś niedobrego...we wtorek pewnie zobaczę mało fasolinkę....choć jeszcze za wcześnie będzie na serduszko bo to 5t2d...
No i to mi sie podoba !!!!!!!!!!!! tak trzymaj kochana !!!!!!!!!!!!! ja to zawsze powtarzam, nie ma co sie martwić na zapas, wszystko bedzie dobrze, trzeba myslec pozytywnie a nie od razu miec czarne scenariusze !!!!!!!!!!!!!!
I moze akurat serduszko juz bedzie bić - kto wie !!!!!!!!!!!!

reklama
tak dalej bądż dobrej myśli :-)

mamuska- w tamtej ciąży wymiotowałam już od 5 tygodnia wszystko mi śmierdziało i tyle przytyłam teraz wszystko mi pachnie a powiedziałam sobie że maks 13kg teraz
Ja tez wymiotowałam i to baaaaaaaaaaaaaaaaardzo a jednak tyle mi sie utyło hahah !!!!!!!!!! wiec co to by było gdybym nie miala tak długo mdłości !:szok:
Oj kochana obyś miala racje , bo tak strasznie marze o córeczce !!!!!!!!!!!!!!!!! Mój zresztą tak samo :D

ale jestem teraz zamotana .... juz sama nie wiem co robic z tym lekarzem i klinika i wogole mam metlik w glowie ...
przeraza mnie to wszystko troche , ale coz zrobic trzeba bedzie sobie jakos rade dac ;)

moje siostry przytyly sporo , rozstepow nie maja , mama tyla bardzo duzo , ma nas 3 i tez zero rozstepow i mam nadzieje , ze mnie omina ;) ale na wszelki wypadek juz sobie kupilam kremy ...

wedlog lekarza to 6tc od @ , a 4 od zaplodnienia ... hmmm tylko , ze sie nawet nie zapytal jak dlugie mam cykle , a dzien porodu wyliczyl na 20 pazdzirnika :szok: ciekawe , bo suwaczki licza , ze 13 , a niekotre 15 i 18 wiec metlik mam w gloie niezly ;)

ja niestety należe do tych pechowców co maja tendencję do rozstępów... moja mama tez je ma, a co do ich występowania to w/g geny grają pierwsze skrzypce, potem hormony - ja np mam niski estrogen, a to też powoduje tendencje do rozstępów i oczywiście odpowiednia pielęgnacja skóry, co prawda nie wyeliminuje ich, ale na pewno zmniejszy ich ilośc i intensywność.

reklama
Maju dzięki ja nie z tych co siedzą i sie użalają albo mają same czarne myśli( nie urażając nikogo ) :P:P:P:P

Mikusia no widzisz ja tak samo mówiłam ze dużą role grają geny z tymi rostępami !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry