reklama

Październik 2011

Patrzę właśnie na te nieszczęsne imiona męskie i nagle spodobał mi się Mikołaj...:)

Podoba mi się tez Roch, ale moja kuzynka tak nazwała synka:(

reklama
a mnie sie bardzo podoba i to od dawna juz Dominik , chciałam zeby Jaś mial tak na imię a mąż żeby był Zbyszek a jak sie okazalo jest Jaś :P:P Przynajmniej na kompromis poszliśmy:) A teraz mam nadzieje ze bedzie Zuzanna !!:)

U nas na poczatku zamiast Natanka mial byc Nicolas czyli Mikolaj ale zrezygnowalismy.

Moj ojciec chcial aby malemu dac na imie Zbyszek bo sam ma tak na imie :-p tesc chcial aby wnuk mial na imie Stefan rowniez ma tak na imie a tesciowa chciala Filipka ale ostatecznie imie wybral moj T i jestem zadowolona ;-)

A Zuzie ma moj brat...

ale wiecie co ?? teraz strasznie w modzie jest Lena!!!!!!!!!!! Moje 3 znajome mają własnie córeczki z tym imieniem !!! I to wiecie dzieciaczki są w podobnym wieku !!!! wiec teraz jakis wysyp tych Len !!!!! Ale czy ja wiem czy bym tak dała córce??? chyba ie bo za dużo aż tego by było !! :szok: a Zuzi jeszcze nikt nie ma wiec bym była moze pierwsza :)

U nas na poczatku zamiast Natanka mial byc Nicolas czyli Mikolaj ale zrezygnowalismy.

Moj ojciec chcial aby malemu dac na imie Zbyszek bo sam ma tak na imie :-p tesc chcial aby wnuk mial na imie Stefan rowniez ma tak na imie a tesciowa chciala Filipka ale ostatecznie imie wybral moj T i jestem zadowolona ;-)

A Zuzie ma moj brat...

Mój mąż tez chcial własnie dac Zbyszek ze względu na jego nieżyjącego ojca !! A co najciekawsze to Jaś sie urodził w dzien rocznicy śmierci ojca męża!!Ale został juz Jaś!!! :):)

imię Jaś też mi sie podoba....ale mąż się nie zgodzi....aaa Lena nie zabardzo mi się podoba...Zuza super.....Mikołaj też barddzo mi się podoba...ale za bardzo mi się kojarzy z Mikołajem z dużym brzuchem iii dłuuuuugą białą brodą :P

reklama
Imie Lena mi sie nie podoba,moja znajoma chciala dac tak na imie swojej coreczce ale jej maz sie nie zgodzil i maja Maje...

Jeszcze modne jest imie Hania mi sie ono bardzo podoba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry