Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam!
Ja będę testować dopiero za kilka dni & wypada mi koło 10 (aż wstyd bo niby się staramy a ja zapomniałam kiedy mam mieć&)
Co do imion to dla dziewczynki mieliśmy imię od dawna ale z chłopczykiem był problem i tak koło 7 mca ciąży wpadło nam do głowy żeby był Ignacy po moim pradziadku i przyjaciel męża również tak ma na imię ale gdyby to odemnie tylko zależało byłby Julian. No ale mąż się nie zgodził. Nie żałujemy oczywiście bo Ignaś to piękne imię wg nas i rzadko spotykane (ale nie takie wymyślne jak ja to nazywam, bo nie podobają mi się imiona typu Olivier, Viktor itd)
Pozatym dla dziewczynki nie podoba mi się imię Julia ale już Julianna jest śliczne. No i teraz jak byśmy mieli córunię to będzie Emilia lub Lilianna.

Mały śpi wiec mam luz Hejho, wczoraj wyszły mi dwie krechy, także nieśmiało dołączam do październikówek.. śmielej jak usłyszę serducho. Dziś 4t5d. Termin jakby co około 9.10.11 ;D