reklama

Październik 2011

reklama
No, no, no widzę że się tu tłoczno zrobiło i tyle nowych mam przybyło...Gratuluje!!!:tak:

A mnie gdzieś dziś wchłonęło... najpierw małe sprzątanko i gotowanie a potem się zdrzemnęłam... jak się położyłam o 15, tak spałam do teraz:-) Powiem że byłam w małym szoku że ja aż tyle mogę spać:szok:

Na szczęście czuję się dziś dobrze i nawet mdłości za bardzo nie mam także pokusiłam się na słodkie:-D:-D:-D Mniam....;-)

czesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło :)

witaj :) fajna niespodzianke macie ;)) i zostan z nami :)

czesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło :)
to tak jak u nas
na synka musialam 2 lata czekac a teraz raz dwa i ciaza
witaj

Witam serdecznie wszystkie Kobitki z terminem październikowym:)
Zapisuję się do Waszego teamu (mam nadzieję, że mnie przygarniecie;))

Witaj i gratulacje...:)

No wyz bedzie jak nic, widze ile kolezanek moich jest w ciazy albo juz urodzily w tym roku.

U mnie na o siedłu jest bardzo dużo mam z wózkami albo z brzuszkami...w mojej klatce na przykład, gdzie są po 3 mieszkania na piętrze a pięter jest 3: parter: babe urodzone w ubiegłym roku, na moim piętrze 1: bebe roczek, druga sąsiadka tuż przed porodem, no i ja...mieszkanie na de mną..bebe roczek..., na trzecim też maleństwo...a to tylko jedna klatka....:)

Asionku ja na pewno zacznę się więcej udzielać, ale najpierw muszę wiedzieć czy z moim maleństwem wszystko ok. jakoś jeszcze nie umiem się ekscytować...:-( za dużą traumę przeszłam 8 miesięcy temu i teraz strasznie się boję.

Martycha staraj sie myśleć pozytywnie...będzie dobrze...

siemanko, pisałam już wcześniej, chwaliłam się maleństwem i podczytuje was troszke. Póki co nie mam wielkich mdłości i nie wymiotuję. Z objawów potwierdzajacych ciąże to brak @, ból i powiększone piersi (ok 1 rozmiar :D, z czego najbardziej zadowolony jest mój J. Jakaś to odmiana dla niego jest hehe). Czuję sie też strasznie zmeczona. Dzisiaj spałam do południa a teraz znowu mogłabym sie połozyc na drzemke. Szybko łapię nerwa i cieżko mi się potem uspokoic. Dobrze ze moj J jest wyrozumiały. Zagonilam go wczoraj do sprzatania mieszkania bo taki syf ,że az wstyd mieszkac w takim bałaganie :) Jem wszystko na co mam ochote. Przez pierwsze tygodnie wcinałam słodkie ale teraz na szczeście juz mi przeszło. Staram sie za to jeść duzo owoców i warzyw, sery, rybki. wczoraj to obzarlam sie jajkami na twardo z majonezem... mniam!
Pozdrawiam dziewuszki!!!

aha termin mam mniej wiecej na 20.X teraz jest 6tc

Witaj i gratuluje...

Super niespodzianka...synek będzie miał rodzeństwo...

A ja prawie cały dzień drzemałam...wstałąm tylko zrobić sobie cosdo jedzonka...dzisiaj był makaron ze szpinakiem, serem i śmietaną...pychota...:)

Dobranoc i do jutra...

hej u mnie wbloku tez wysyp,sasiadka z lewj rodzi pod koniec kwietnia,sasiadka z prawej jest w 23 tygodniu!Z ta z prawej tez mamy najstarszych synow z jednego rocznika,poznalysmy sie w przedszkolu,a teraz bedziemy chodzily razem z wozkami.Witam nowe mamusie

Hej
Ja bylam wczoraj w szpitalu... Mam zwiekszona dawke Luteiny. Troche sie wystraszylam bo brzuch boli i zauwazylam sluz z czyms. Ale nie jestem pewna czy to napewno to. Do pracy nie ide bo mam lezec.
No a w szpitalu... W poniedzialek 3mm pecherzyk a wczoraj w macicy Pani pokazala mi prawie 11mm pecherzyk :) I jest z nim zarodek. Nie mozna jeszcze dac pewnosci, ze bedzie ok, wiadomo i im wyzsza ciaza tym lepiej ale bede walczyc... :)

reklama
Dzien dobry wszystkim! Witam nowe mamusie i gratuluje!!!

Magda to witaj w klubie, ja leze od piatku. Brzuch mnie nie bolal ale mialam wlasnie taki rozowawy sluz w pt. Trzeba lezec to trudno, musimy sie postarac dla naszych fasolek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry