kachutka chyba jednak dobrze![]()

edyta Ja też trzymam &...Wiem, że takie czekanie jest najgorsze ale innego wyjścia nie ma...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kachutka chyba jednak dobrze![]()

męczące to czekanieBardzo dobrze wkeilas,no to teraz wiemy kto kiedy testuje a zaciazone w ktorym sa tygodniu yuuupi
Dziewczyny coraz czesciej mam zawroty,tak jakbym w momencie zawirowania nie wiedziala gdzie jestem :-( az sie boje wstac...

taka zmęczona jesteś mamuśka.. ja mam tak samo.. śpię popołudniami i i tak wieczorem jestem padnięta.
moje poranne mdłości są coraz gorsze.. nie trzeba mi lekarza żeby czuć fasolkę.. nigdy się tak nie czułam.. hormony naprawdę mi dają w kość.. czytałam że mdłości to przez hcg więc u mnie wprost proporcjonalny wzrost hormonu do poziomu mdłości.. co to będzie za miesiąc![]()
Pomagało mi na mdłości popijanie czegoś często w małych ilościach np. herbatki owocowej, wody z sokiem, bo po samej wodzie było mi niedobrze...I jedzenie też mało a często...