reklama

Październik 2011

reklama
Bardzo dobrze wkeilas,no to teraz wiemy kto kiedy testuje a zaciazone w ktorym sa tygodniu yuuupi

Dziewczyny coraz czesciej mam zawroty,tak jakbym w momencie zawirowania nie wiedziala gdzie jestem :-( az sie boje wstac...

No i ja mam tak samo własnie , ale wczoraj to jednak bylo gorzej, bo jak rozmawiałam przez telefon to nie mogłam utrzymać telefonu i mi drżały ręce, i czułam sie tak jakbym dopiero otworzyła oczy po omdleniu, bo nie raz zemdlałam a w ciązy w 7 miesiącu !!! Wiec to takie głupie uczucie, !!!!!!!!!!! Ale dzis to mi tak jakos nie dobrze, zjadłam pączka i moze po nim tak sie porobiło!!!!!!!!1 Albo sobie juz wmawiam !!!!!:szok:

taka zmęczona jesteś mamuśka.. ja mam tak samo.. śpię popołudniami i i tak wieczorem jestem padnięta.

moje poranne mdłości są coraz gorsze.. nie trzeba mi lekarza żeby czuć fasolkę.. nigdy się tak nie czułam.. hormony naprawdę mi dają w kość.. czytałam że mdłości to przez hcg więc u mnie wprost proporcjonalny wzrost hormonu do poziomu mdłości.. co to będzie za miesiąc :szok:

Będzie dobrze :* Oby z czasem minęły te mdłości i bedzie juz oki !!! :) Ale wiem ze to męczy i to strasznie !!!!!!!!!!!!

taka zmęczona jesteś mamuśka.. ja mam tak samo.. śpię popołudniami i i tak wieczorem jestem padnięta.

moje poranne mdłości są coraz gorsze.. nie trzeba mi lekarza żeby czuć fasolkę.. nigdy się tak nie czułam.. hormony naprawdę mi dają w kość.. czytałam że mdłości to przez hcg więc u mnie wprost proporcjonalny wzrost hormonu do poziomu mdłości.. co to będzie za miesiąc :szok:

Ja w pierwszej ciąży miałam mdłości i wymiotowałam od 6 tc do 4 miesiąca...Ale tylko rano...I z upływem czasu już się do tego przyzwyczaiłam...Wiem, że nie jest to przyjemne, ale poczucie, że to przez fasolkę a nie przez np. grypę jelitową jest takie cudowne:tak: Pomagało mi na mdłości popijanie czegoś często w małych ilościach np. herbatki owocowej, wody z sokiem, bo po samej wodzie było mi niedobrze...I jedzenie też mało a często...

Witam was kobiety!!!!!!!!Bylam dzisiaj u lekarza ciaza pecherzyk ciazowy jest!!!!!!!!!!Moj maz z tej okazji pomyl podlogi(?)!!! Dostalam zestaw witamin i to wszystko.Za trzy tygodnie mamznowu wizyte.Jeszcze poczekam zanim powiem dziecia nie chce zapeszyc.Ale dalej nie moge w to uwierzyc!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry