reklama

Październik 2011

reklama
Hej :happy2:
U mnie też ponuro na dworze,chętnie bym poleżała ale też dziś do pracy trza ehhh......

A co do budyniu to moje ostatnio ulubione jedzonko mniam.....i winogron taaak

Miłego dnia Wam życzę

Witam dziewczyny.... Mało sie udzielam ale nadal wole z tym poczekac, wiem jak jest , pamietam to pisanie cieszenie sie dzidziusiem a potem zawod,placz i wole jeszcze poczekac.... czytam Was i cierpie razem z mamami ktore traca swoje fasolki mam nadzieje ze teraz juz bedzie dobrze.. dla nudzacych sie polecam zobaczenie bardzo ciekawego filmiku o 9 miesiacach zycia maluszka w brzuszku Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl

hej mamusie :)
u mnie tez ponuro i do tego humor jakis nie teges :/

Dzien Dobry wszystkim,pije kawke i sie zastanawiam byc czy nie byc leniem dzisiaj?

jasne , ze byc :)

jedzmy dziewczyny tyle naszego...i leżmy brzuchami do góry....trzeba się szanować....(jem jabłko)

hehe no wlasnie trzeba sie szanowac :-D

Witam dziewczyny.... Mało sie udzielam ale nadal wole z tym poczekac, wiem jak jest , pamietam to pisanie cieszenie sie dzidziusiem a potem zawod,placz i wole jeszcze poczekac.... czytam Was i cierpie razem z mamami ktore traca swoje fasolki mam nadzieje ze teraz juz bedzie dobrze.. dla nudzacych sie polecam zobaczenie bardzo ciekawego filmiku o 9 miesiacach zycia maluszka w brzuszku Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl

ja juz kilka razy slyszalam o tym filmie , ale nie moge go obejrzec , bo jest tylko w Pl dostepny ... a szkoda :/

Dokładnie w 10, na razie nie wklejam suwaczka bo nie chce zapeszać. Ciąże zaczełam od podtrzymania szpitalu, teraz siedzę w domu na zwolnieniu :-( więc jak wszystko się ustabilizuje to wtedy wkleje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry