P
pysia888
Gość
Rabbit a u mnie do 12go stycznia
)) przed owulką znaczy się 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheh u mnie też....dokładnie 9 stycznia...przytulanko....
właśnie odebrałam wyniki badań....wszystkie w porządku.....suuper...aż mi ulżyło...
Ale tego się od wczoraj uzbierało! Co do zaparć, to pamiętam że mnie bardzo pomagały suszone śliwki. Ale przepis jest taki, że wieczorem trzeba zalać 8-10 śliwek wrzątkiem, przykryć i odstawić na noc. A rano zjeść śliwki i wypić wodę...Smakuje jak wigilijny kompot:-) Po takim zestawie 20 min i leci się do klopika:-) Jak ktoś ma bardzo uporczywe zaparcia to taki kompocik pije się też wieczorem...
Jak cos to bede pamiętac na przyszłość 
NIE BYŁO GO!!! Co ciekawe prywatnie dziś przyjmuje ale ja nie jestem mobilna a on nie przyjmuje w mojej miejscowości
Jestem przepisana na 9.02. czyli za tydzień!!!
Nie wytrzymam tyle
masakra jakaś w takim bądz razie !!!!!!!!!!!! wiec dzwon do tej babki i sie umawiaj !!!!!!!!!!!!!!hehe widzę wiele z nas ma ciągutki do kwaśnegoJa na samych kwaśnych zupach i surówkach z kiszonej kapusty żyję.. słodkie memłam ;/
Moja siostra jadła kwaśne przez całą ciążę a ma dziewczynkęwięc lepiej się nie sugerować
![]()