Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zoszka a Ty na kiedy masz termin bo chce uzupelniac liste na biezaco bo pozniej sie nie polapie![]()
Jak narazie mozna uznac ze na 9Chociaz ze wzgledu na ostatnie zmiany w dlugosci cyklu to nie na 100%;p
No ja stracilam 4,5 litra krwi,a podczas porodu bylam podlaczona do aparatury odzyskujacej krew tzw (cell saver) a po 2 dniach po porodzie pojechalam na wozku pod prysznic to prawie zemdlalam dobrze ze maz byl ze mna to wezwal pomoc...

No to przezyłaś !!!!!!!!!!!!!!!!no prosze następna fasolka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! brawowitam przyszłe mamy...dziś oficjalnie dołączyłam do tego grona pełna obaw i nadziei że wszystko będzie dobrze...
witam przyszłe mamy...dziś oficjalnie dołączyłam do tego grona pełna obaw i nadziei że wszystko będzie dobrze...