Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nio jutro Natanek roczek konczy,ale imprezki nie bedzienawet pani doktor zauwazyla
A na dniach przyjdzie wezwanie na szczepienia,i pewnie bedzie trzeba je przelozyc...
Widzę, że tu są mamusie jeszcze przed testowaniemJuż nie czuje się tak głupio, że weszłam na forum jeszcze przed 2 kreskami
W każdym bądź razie liczę na to, że będe przynależeć do zaszczytnego grona październikowych mam
![]()
Napisz kiedy będziesz testować! Większość dziewczyn w niedzielę, a ja dopiero w okolicach walentynek
ten mi wykazał ciąże przed @ aaa pre test nie...
mało dzisiaj piszę.....bo strasznie się martwię.....bardzo.....znowu dzisiaj mam plamienia....lekarz kazał mi wziąć duphaston...ale nie pomaga...a do tego jestem po nim jakaś otępiała....martwię się.....:--
-(
Widzę, że tu są mamusie jeszcze przed testowaniemJuż nie czuje się tak głupio, że weszłam na forum jeszcze przed 2 kreskami
W każdym bądź razie liczę na to, że będe przynależeć do zaszczytnego grona październikowych mam
![]()

x-landery są fajne ale podobają mi się 4 kołowe, a nie trójkołowce 

to dopiero będzie mial zaskoczkę jak mu pokażesz teścior - zapyta pewnie:"a skąd to?" :-)