Z
zupkaogorkowa
Gość
Anulka trzymam kciuki za wizyte i wyniki!
ale ladnie dzis na dworze, szkoda ze juz po Swietach
ale ladnie dzis na dworze, szkoda ze juz po Swietach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kobitki, pogoda nie za fajna az sie wstawac nie chce, maz zawiozl mocz do badania teraz bede czekac do 14, a potem cos postanowie.... poki co poleze w lóżku i poobzeram sie bo cos apetyt z rana straszny...
Właśnie wróciłam od midwife. Wszystkie wyniki w normie. Uffff bo już się martwiłam - naczytałam się tu o tych wszystkich infekcjach i już schize miałam że mnie też coś dolega.
I serduszko dała mi posłuchać...najpiękniejszy dźwięk.
Ze względu na to że córa się za lekka urodziła, będę miała 3 USG i prawdopodobnie jeszcze spotkanie z ginekologiem . Super! Pełna opieka jak nie w Anglii :-)
Zastrzyk enegii dostałam. Teraz tylko czekam z niecierpliwością na USG za 3 tygodnie.
Asionek nie stresuj sie ja w 20 tyg mialam malutki przy Juli a i teraz nie jest jakis duzy... nie kombinuj dziewczyno, maly brzuszek to duzo plusow, wspomnisz moje slowa w koncowce ciazy i po porodzie;-)
Asionek masz jeszcze czas! Wiem że przy drugiej ciąży brzuszek jest szybciej widoczny (ale nie wiem dlaczego tak się dzieje). Mi w pierwszej zaczął rosnąć w 5 miesiącu. Wybuliło mnie potem w 7 z dnia na dzień. Nie masz się czym martwić jak poza tym wszystko ok.
a mała jak widzi inne dziecko to od razu do niego leci. Poza tym wydaje mi się, że zazdrość to będzie bardziej o tatusia bo ostatnio tatuś jest najlepszy i najukochaańszy. Mama nie jest taka fajna bo nie może nosić na rękach i robić samolotu.