reklama

Październik 2011

dzięki dziewczyny za dobre słowa...musi być dobrze :P

ja dzisiaj gotuję spageti bo mój mężuś sobie zażyczył :) aaa co się nie robi dla głodnego męża:)

mnie się dzisiaj śniło że urodziłam dziewczynkę....była taka śliczna....już nie mogę się doczekać kiedy fasolka przyjdzie na świat:)

reklama
Diewczyny moze ja jestem zacofana ,ale wyskakuja wam nowe wpisy na forum automatycznie czy musicie klikac ?

Dzien dobry :-)

U mnie nadal brak @ ale tak sie zastanawiam czy testu nie zrobic pozniej :dry: wczoraj czytalam ze wiele dziewczyn czekalo ponad tydzien na pozytywny wynik testu,bo wczesniej robione dawaly wynik falszywie negatywny,dlatego ze w okolicy terminu @ nastepowalo zagniezdzenie,wiec nie wiem czy zatestuje w niedziele....moze poczekam do czwartku:-p

Ale u nas wiatr...zalozylam folie przeciwdeszczowa na wozek aby malemu tak ne wialo jak odprowadzalam chlopcow do szkoly,nocka spokojna,maly jadl tylko raz o 3:00 dalam mu antybiotyk przez smoczek nawet nie poczul ze to nie mleczko :tak:

A dziekuje wszystkim za zyczonka ;-)

Teraz to ja juz nie wiem, bop w takim badź razie mnie nie wyjdzie jak bede robic w dzien @ !!!!!!!!!!!!! Dłuzej to ja nie wytrzymam czekać przeciez !!!!! A trudno, ryzykuje jak bedzie to bedzie nie to poczekam i juz!!!!!
a tak na marginesie Witaj Edytko moja :*:*:*:*:*:*:*:*:* Wazne ze nie masz @ !!!!!!!!!!!!!!!!

Ja musze juz terzugotowac,bo mnie ok 12-13 scina i spie !Dzisiaj mam Giuliano w domu ,bo troche zasmarkany,ale grypy ktora mnie straszyl lekarz wczoraj cale szczescie jeszcze nie ma

Czyli to pewnie zwykłe przeziębienie, bo grypa pojawia się szybko i od razu są objawy...Potrzymaj go przez weekend w domu, dawaj lekarstewka i szybko przejdzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry