Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry,
Pierwsza ;-)
Kuźwa wstałam o 3:30 o zgrozo wyspanaoglądam jakiś program o seryjnych mordercach
i się dziwię, że spać nie mogę
pryzybela - powodzenia na konsultacjirzeczywiście jak tyle dolegliwości Cię dopadło na raz to może zdecydują się na szybszą CC
masakra czasem z tymi facetami.
, rozmrazam lodowke i pakuje ostatnie gadzety z kuchni. Jutro B z moim tata przewoza meble i kooooniec :-) w koncu maluszkowi przygotuje kacik i wszystkie rzeczy 

Dzis akcja powtorka z rozrywki - bol w lewym boku taki ze ledwo siedze, a kupa jak wyjsc nie chciala, tak nie chce. Mikstura miodowo-cytrynowa niet, sliwki niet, czopek wczoraj zapodany a wydalilam cos wielkosci duzego palca u stopy.. No i dzis cos mi sie zdaje ze mnie czeka znow meczarnia.. Ehhh.. Mam wrazenie ze mala lezy dupka na jakims zakrecie jelita, i ni wuja nie ma zamiaru sie ruszyc.. Co za pieronstwo z ta kupaaaaaaaaaaaaaaaa 
Ja w sumie tez nie mam oryginałów badań jak pójdę na wizytę to poproszę o nie. Co prawda wydaje mi się to bez sensu bo po co komu badania krwi z pierwszego trymestru? Rozumiem, że te bieżące to lepiej mieć a tak to faktycznie wszystko jest w książeczce. Może chodzi o oryginały badań typu kiła, hiv i GBS, grupa krwi itp ?
otóż to- właśnie to ich interesuje, chociaż na hbs i wr to wystarczyło u nas w karcie ciąży, reszte chcieli oryginały i plus jeszcze glukoza.Tu chodzi raczej o takie wyniki jak:
- grupa krwi i czynnik Rh,
- przy ujemnym czynniku Rh u matki – wynik badania na obecność przeciwciał,
- HBS
- WR
- ostatnia morfologia, badanie moczu i USG
Dzień dobry,
Pierwsza ;-)
Kuźwa wstałam o 3:30 o zgrozo wyspanaoglądam jakiś program o seryjnych mordercach
i się dziwię, że spać nie mogę
pryzybela - powodzenia na konsultacjirzeczywiście jak tyle dolegliwości Cię dopadło na raz to może zdecydują się na szybszą CC

Witam sie i jaDzis akcja powtorka z rozrywki - bol w lewym boku taki ze ledwo siedze, a kupa jak wyjsc nie chciala, tak nie chce. Mikstura miodowo-cytrynowa niet, sliwki niet, czopek wczoraj zapodany a wydalilam cos wielkosci duzego palca u stopy.. No i dzis cos mi sie zdaje ze mnie czeka znow meczarnia.. Ehhh.. Mam wrazenie ze mala lezy dupka na jakims zakrecie jelita, i ni wuja nie ma zamiaru sie ruszyc.. Co za pieronstwo z ta kupaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Ale ci fajniemonika - udanej wizyty
u mnie towarzystwo pogonione z domu i myślę co tu robić z tak pięknie rozpoczętym dniem![]()
Moja córa "aż" tydzień wytrzymała i od wczoraj jest mega zakatarzona i ma lekką gorączkę, tak, że dzisiaj zostawiłam ją w domu. Żegnaj wolności ;-)