reklama
Hej, ja tez juz na nogach od 2 godz ale chyba zaraz dospie jeszcze.
Ja mialam o 3 pobudke bo moj wrocil z pepkowki a na 7:30 poszedl do pracy, na pewno bedzie mial udany dzien hehe. Oczywiscie tak 'cichutko' sie poruszal po mieszkaniu ze postawil mnie na nogi aaa no i najwazniejsze... zapomnial sobie kluczy i musialam otworzyc
masakra czasem z tymi facetami.
Ja dzisiaj finalizuje juz chyba pakowanie
, rozmrazam lodowke i pakuje ostatnie gadzety z kuchni. Jutro B z moim tata przewoza meble i kooooniec :-) w koncu maluszkowi przygotuje kacik i wszystkie rzeczy 

Dzień dobry,
Pierwsza ;-)
Kuźwa wstałam o 3:30 o zgrozo wyspanaoglądam jakiś program o seryjnych mordercach
i się dziwię, że spać nie mogę
pryzybela - powodzenia na konsultacjirzeczywiście jak tyle dolegliwości Cię dopadło na raz to może zdecydują się na szybszą CC
Ja mialam o 3 pobudke bo moj wrocil z pepkowki a na 7:30 poszedl do pracy, na pewno bedzie mial udany dzien hehe. Oczywiscie tak 'cichutko' sie poruszal po mieszkaniu ze postawil mnie na nogi aaa no i najwazniejsze... zapomnial sobie kluczy i musialam otworzyc
masakra czasem z tymi facetami.Ja dzisiaj finalizuje juz chyba pakowanie
, rozmrazam lodowke i pakuje ostatnie gadzety z kuchni. Jutro B z moim tata przewoza meble i kooooniec :-) w koncu maluszkowi przygotuje kacik i wszystkie rzeczy 

Witam sie i ja
Dzis akcja powtorka z rozrywki - bol w lewym boku taki ze ledwo siedze, a kupa jak wyjsc nie chciala, tak nie chce. Mikstura miodowo-cytrynowa niet, sliwki niet, czopek wczoraj zapodany a wydalilam cos wielkosci duzego palca u stopy.. No i dzis cos mi sie zdaje ze mnie czeka znow meczarnia.. Ehhh.. Mam wrazenie ze mala lezy dupka na jakims zakrecie jelita, i ni wuja nie ma zamiaru sie ruszyc.. Co za pieronstwo z ta kupaaaaaaaaaaaaaaaa 
Dzis akcja powtorka z rozrywki - bol w lewym boku taki ze ledwo siedze, a kupa jak wyjsc nie chciala, tak nie chce. Mikstura miodowo-cytrynowa niet, sliwki niet, czopek wczoraj zapodany a wydalilam cos wielkosci duzego palca u stopy.. No i dzis cos mi sie zdaje ze mnie czeka znow meczarnia.. Ehhh.. Mam wrazenie ze mala lezy dupka na jakims zakrecie jelita, i ni wuja nie ma zamiaru sie ruszyc.. Co za pieronstwo z ta kupaaaaaaaaaaaaaaaa 
NabAwe
mamusia Emilki :)
hello!
znowu mam bezsenne poranki- jak mnie mąż o 5 obudzi to już spać nie mogę... idę dzisiaij na ktg na 12, zobaczymy co moja mała wywija i czy jakieś skurcze się znowu pojawią- oby nie!
powtórzę po raz kolejny że nienawidzę skarbówki!!!!przez nich teraz nie wiadomo ile bedziemy czekać na załatwienie rejestracji samochodu;/ bo ministerstwo wprowadziło nowy system i dane migrują b. długo a mnie i mojego męża nie widać jako podatników i g***o możemy załatwić, a samochód czeka;/
na jarochowskiego w szpitalu świętej rodziny zawsze mówiła mi babka na IP że musi być karta ciąży, badanie krwi, glukoza i najlepiej jakieś bieżące moczu i morfologii.
ivi
na kupkę to ja sobie robiłam taką miksturę- rano na pusty żołądek szklanka wody przegotowanej i łyżka miodu ale takiego prawdziwego z pasieki i pomieszać aż sie miód rozpuści i tak wypić. Na mnie działało
a swoją drogą współczuje bo pewnie czujesz sie średnio taka "pełna".
gosiane
no własnie, o co kaman z tym suwaczkiem??
znowu mam bezsenne poranki- jak mnie mąż o 5 obudzi to już spać nie mogę... idę dzisiaij na ktg na 12, zobaczymy co moja mała wywija i czy jakieś skurcze się znowu pojawią- oby nie!
powtórzę po raz kolejny że nienawidzę skarbówki!!!!przez nich teraz nie wiadomo ile bedziemy czekać na załatwienie rejestracji samochodu;/ bo ministerstwo wprowadziło nowy system i dane migrują b. długo a mnie i mojego męża nie widać jako podatników i g***o możemy załatwić, a samochód czeka;/
Ja w sumie tez nie mam oryginałów badań jak pójdę na wizytę to poproszę o nie. Co prawda wydaje mi się to bez sensu bo po co komu badania krwi z pierwszego trymestru? Rozumiem, że te bieżące to lepiej mieć a tak to faktycznie wszystko jest w książeczce. Może chodzi o oryginały badań typu kiła, hiv i GBS, grupa krwi itp ?
na jarochowskiego w szpitalu świętej rodziny zawsze mówiła mi babka na IP że musi być karta ciąży, badanie krwi, glukoza i najlepiej jakieś bieżące moczu i morfologii.
otóż to- właśnie to ich interesuje, chociaż na hbs i wr to wystarczyło u nas w karcie ciąży, reszte chcieli oryginały i plus jeszcze glukoza.Tu chodzi raczej o takie wyniki jak:
- grupa krwi i czynnik Rh,
- przy ujemnym czynniku Rh u matki – wynik badania na obecność przeciwciał,
- HBS
- WR
- ostatnia morfologia, badanie moczu i USG
ivi
na kupkę to ja sobie robiłam taką miksturę- rano na pusty żołądek szklanka wody przegotowanej i łyżka miodu ale takiego prawdziwego z pasieki i pomieszać aż sie miód rozpuści i tak wypić. Na mnie działało
a swoją drogą współczuje bo pewnie czujesz sie średnio taka "pełna".
gosiane
no własnie, o co kaman z tym suwaczkiem??
sivi
Fanka BB :)
Dzień dobry,
Pierwsza ;-)
Kuźwa wstałam o 3:30 o zgrozo wyspanaoglądam jakiś program o seryjnych mordercach
i się dziwię, że spać nie mogę
pryzybela - powodzenia na konsultacjirzeczywiście jak tyle dolegliwości Cię dopadło na raz to może zdecydują się na szybszą CC
Ja się też o tej godzinie obudziłam...tzn córa ma mnie obudziła. A miałam taki cuuudowny sen!! śniło mi się że jem lodowe ciasto, ale takie pyyyszne że szok i wyglądało rewelacyjnie. Grała przy tym moim jedzeniu jeszcze nastrojowa muzyka, delektowałam się każdym kęsem... a tu nagle "mamusiu, mamusiu, chciałam ci coś powiedzieć"

Witam sie i jaDzis akcja powtorka z rozrywki - bol w lewym boku taki ze ledwo siedze, a kupa jak wyjsc nie chciala, tak nie chce. Mikstura miodowo-cytrynowa niet, sliwki niet, czopek wczoraj zapodany a wydalilam cos wielkosci duzego palca u stopy.. No i dzis cos mi sie zdaje ze mnie czeka znow meczarnia.. Ehhh.. Mam wrazenie ze mala lezy dupka na jakims zakrecie jelita, i ni wuja nie ma zamiaru sie ruszyc.. Co za pieronstwo z ta kupaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Oooo współczuje...w pierwszej ciąży przy takich zaparciach miałam jeszcze takie napady bólu brzucha jakbym skrętu kiszek dostawała...już bóle porodowe były znośniejsze...
A mi się coś z rzołądkiem porobiło. Wcześniej myślałam że mnie cofa przez kaszel ale kaszel mi przeszedł a ja dalej mam poranne mdłości! I w ciągu dnia dziwnie się czuję, bo niby burczy mi w brzuchu potwornie a jeść kompletnie mi się nie chce a do tego zgaga po niczym. Zmartwiło mnie to bo tak nagle wszystko się zmieniło, ale poczytałam w internecie że to na końcówce norma.
A dziś!!! Córa do szkoły idzie!! pierwszy dzień w pierwszej klasie!!! Idę ją budzić, bo co prawda ma na 11 (normalnie tu wszystkie szkoły mają od 9 do 3 od pon do pt, ale ona pierwszy raz więc pewnie nie chcą jej stresować) ale zanim się obudzi, wygnije, a potem zgłodnieje to minie ze 2 godziny.
NabAwe
mamusia Emilki :)
miłka
to samo wczoraj pisałam, też mi się zdaje że to zależy od szpitala.
mamuśki... na lewej brodawce, na samym środeczku- chyba tam gdzie ma pokarm lecieć zrobiły mi się te gruczoliki niektore takie żółte. nie wiem czy to normalne bo będzie tam mleczko czy lepiej pokazać lekarzowi? bo na drugiej piersi tego nie mam a na jednej mam ze 3 takie pożółkłe te gruczoliki... myslałam że jak sie tak robi to może siara sie pojawi ale nie... sucho jest...
to samo wczoraj pisałam, też mi się zdaje że to zależy od szpitala.
mamuśki... na lewej brodawce, na samym środeczku- chyba tam gdzie ma pokarm lecieć zrobiły mi się te gruczoliki niektore takie żółte. nie wiem czy to normalne bo będzie tam mleczko czy lepiej pokazać lekarzowi? bo na drugiej piersi tego nie mam a na jednej mam ze 3 takie pożółkłe te gruczoliki... myslałam że jak sie tak robi to może siara sie pojawi ale nie... sucho jest...
reklama
Ale ci fajniemonika - udanej wizyty
u mnie towarzystwo pogonione z domu i myślę co tu robić z tak pięknie rozpoczętym dniem![]()
Moja córa "aż" tydzień wytrzymała i od wczoraj jest mega zakatarzona i ma lekką gorączkę, tak, że dzisiaj zostawiłam ją w domu. Żegnaj wolności ;-)Podobne tematy
Podziel się: