Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wygrałaś! W celu uczczenia możesz nas zaprosić na uroczystą kolację z mnóstwem truskawkowych przyjemności![]()

Mam pytanie do dziewczyn z Krk - a właściwie trzy pytania:
1. u kogo robicie połówkowe - kogo możecie polecić?
2. do jakiego ginekologa chodzicie? bo jednak chyba będę się przenosić do Krk jednak --> dostałam namiary na dr Marii Szczawińskiej od mojej gin w NS i nie wiem czy się na nią decydować....
3. gdzie zamierzacie rodzić? ja się zastanawiałam nad Narutowicza ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia....
karola zastanów sie, bo nam włączyła na chwile USG 3d - niezbyt bylo dobrze widać..rewelka Paula, juz sobie to wyobrazilam :-)To i ja się spieszę ;-)
Ja nie miałam brata, a bardzo chciałam mieć, zamówiłam u bociana. Dostarczył siostrę....W wieku jej 3msc, a moich 5lat i 8msc zapytałam rodziców czy mogą ją wymienić na psa!
Nie mogli![]()

dostałam na lipiec skierowanie na 75g glukozy, fuj i nie wolno cytryny dawac - pani dr mnie uprzedziła, bo teraz są takie te glukozy ze sie nie daje.... fujjjjjjjjjjj