Musa
Fanka BB :)
Przypomniało mi się jak kilkanaście lat temu podstępnie wołałam młodszą siostrę do pokoju żeby jej powiedzieć tajemnicę (coś wymyślałam) i kończyłam słowami "to jak już tu jesteś to zgaś światło, zamknij drzwi, podaj coś tam" itd.
Jak robisz emotki z gadu????? Też chcę
sonkaa wygląda pysznie:-) Jeszcze tydzień! Ja Cię nie straszę, ale uważaj![]()
ale zawsze miałyśmy siebie i do zabawy i do pomocy, teraz gdy jesteśmy juz dorosłe mamy z sobą jeszcze super kontakt zawsze możemy na siebie liczyć, pomagamy sobie i w ogóle dużo czasu ze sobą spędzamy, nie wyobrażam sobie żeby miało ich nie być (choc w dzieciństwie zawsze marzyłam o starszym bracie) dlatego bardzo marzę o tym żeby mój Junior miał rodzeństwo i nie był sam, żeby miał mu kto światło zgasić czy truskawki przynieść Zobacz załącznik 473923co do emotek to ja mam ściągnięte z neta i zapisane na dysku d, kiedy chce je wstawić do posta robię to dokładnie tak samo jak wstawiam np zdjęcie, tj insert image- from comuter - wybierz pliki, następnie wybieram emote i wciskam - wgraj plik
chyba za długo przed kompem siedzę, główka mnie bolec zaczyna spadam zatem dziewczynki do jutra

W wieku jej 3msc, a moich 5lat i 8msc zapytałam rodziców czy mogą ją wymienić na psa!
Mąż mnie dzisiaj wkurzył i jakos tak humorku nie było.