Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty to umiesz się ustawić
zapomniałaś jeszcze dodać że ciężarnej wszystko można:-)

, pewnie podeślę Wam fotkę, żeby Malinowej Pauli nie zawieść 

wzielam kapiel ale szybko wyszlam bo mi sie slabo zrobilo w lazience
juz zadne nerki czy inne nie bola antybiotyk biore i si enie migam bo albo to pomaga albo sobie wmawiam ze pomaga i git:-) teraz z kolei mam gardlo zawalone i kaszel sie zaczyna
jak ni eurok to....ehh zlapalam to samo co amelkowna i mezasty bo oni juz od tyg podchorowani sa:-(ale na to antybiot nie podziala bo to zwykle przeziebienie jest wiec jakos sie musze z tym ogarnac domowymi sposobami
ja mam lozysko na przedniej scianie i czuje ruchy raz lepiej raz slabiejJak mocno odcuwacie ruchy waszych pociech? Ja czuję tylko takie delikatne pukanie i zastanawam się czy to wina mojego pokaźnego brzucha czy tego nieszczęsnego łożyska na przedniej ścianie.
teraz od niedzieli malo ruchow czuje ale jakies tam sa i mysle ze teraz to po antybiotyku raczej u mnie takie spowolnienie dzidziowego kopania
albo upiec rogaliki
ale to sobie odpuszczę bo z synkiem nie da rady, poczekam na przylot do polski i mam nadzieje ze rodzinka sie śpisze i bedzie czestować slodkościami