Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Cały dzień siedzę z wami na forum, nie mogę się od kompa oderwać, a robota w domu leży odłogiem... Kurczę normalnie aż mój małż wczoraj wziął się za sprzątanie kuchni i łazienki - wstyd mi
Muszę mu za to dziś jakiś dobry obiadek zrobić, tylko pomysłu na razie brak
Dzięki dziewczyny:-) mam nadzieję że do jutra przejdzie....U mnie tak samo, jak siedzę w domu to tylko co chwila zaglądam na forum :-)
Karola, mnie też coś niestety łapie, ale znowu chyba wszyscy mnie pozarażali, Oluś przy tej ospie lekko podziębiony, mój tata i teściowa chrypa na całego to i na mnie chyba przeszło, ale mam nadzieję, że szybko się podratuję.
A co do kulinariów to ja zamierzam dzisiaj robić kluski leniwe :-) właśnie dzwoniłam do babci, ona ma zawsze niezawodne przepisy :-) tylko sera białego muszę dokupić. A tak poza tym to niedługo moja siostra wpadnie do nas to poplotkujemy sobie.
widzę że mamy podobną rodzinkę --> u mnie szwagier zaraził mojego M. a on z kolei mnie...dobrze że temperatury wysokiej nie mam

ponoć dobre są migdały ale ja nic nie mam :-(

Ale nie mam żadnego pomysłu...