Mina29
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie..
Ja już kawusię wciągam.. zapraszam...
potem mam ambitny plan zrobić kapustę tą co wczoraj i polecieć na targ po truskaweczki bo ciacho się mnie marzy.. do kawusi.
anja fajnie że będziecie praktykować ubieranie maluszków i przewijanie.
Po porodzie zobaczysz że przyjdzie "sama" umiejętność obchodzenia się z dzieckiem. Niektóre informacje mogą być rzeczywiście przydatne.
Oglądając TVNStyle gdzie fizjoterapeuta Zawitkowski występuje pokazał jak prawidłowo przewijać dziecko obracając na boczki, absolutnie nie wolno podnosić za nóżki do góry.
Jeżeli się innych ciekawych rzeczy dowiesz oczywiście nam je sprzedasz za ciacho co?
Ja już kawusię wciągam.. zapraszam...
potem mam ambitny plan zrobić kapustę tą co wczoraj i polecieć na targ po truskaweczki bo ciacho się mnie marzy.. do kawusi.
anja fajnie że będziecie praktykować ubieranie maluszków i przewijanie.
Po porodzie zobaczysz że przyjdzie "sama" umiejętność obchodzenia się z dzieckiem. Niektóre informacje mogą być rzeczywiście przydatne.
Oglądając TVNStyle gdzie fizjoterapeuta Zawitkowski występuje pokazał jak prawidłowo przewijać dziecko obracając na boczki, absolutnie nie wolno podnosić za nóżki do góry.
Jeżeli się innych ciekawych rzeczy dowiesz oczywiście nam je sprzedasz za ciacho co?

zastanawiam sie czy nie ma na to wpływu moj tryb pracy (siedzący, przy kompie) mimo ze juz ostatnimi dniami opieram sie na fotelu i pracuje w pozycji półleżącej, bo ciezko mi sie siedzi przez powiekszony i podniesiony brzuszek ;-)
widzialam na targach w KRK przewijanie - nie podnosi sie za nóżki rzeczywiście, tylko bardzo delikatnie ale zdecydowanie łapie sie za pupe od strony bioderka i nózki (całą dłonią, by ruch był pewny) i przetacza sie na boczek nie podnosząc - zasłużyłam na ciacho? :-):-)

bo ja uziemiona i od męża uzalezniona a on wraca dopiero po 18stej