reklama

Październik 2012

reklama
witam sie i ja przebrnalma jakos przez posty w miedzy czasie sniadanko i gofry dojadalam z wczoraj:-D:-D malo kulinarnie bylo to prosze cyk pyk foteczka na smaka;-)
gofry_z_truskawkami_popup_watermark.jpg

mój Junior też cały czas pośladkowo ułożony, hmmmmmmmm jak się nie przewróci pewnie bedzie cesarka, ale na to jeszcze czas
tak tak masz jeszcze duuzo czasu wiele dzieci obraca sie w trakcie porodu dopiero:tak: ja juz tu chyba pislama ze z amelkowna w ciazy co tydzien miala inn epolozenie aprzyszlo do porodu to bylo ok jak powinno byc:tak:

Ja sie wlasnie zastanawiam co przekasic a wy samymi słodkosciami kusicie, niestety u mnie pogoda do bani że wyjśc nie idzie i nawet do sklepu nie moge wyskoczyc bo wróce mokrutka.Okrutniki:wściekła/y:

Co do ruchów jeszcze to córcia tez na razie nie chce nawiązac z tatusiem kontaktu, jak przykłada ręke do brzucha to sie uspokaja.

Karola zycze zdrówka.

A mnie tez cos podrapuje w gardle więc aplikuje naturalne preparaty i mam nadzieje ze nic gorszego sie nie rozwinie.

Mam pytanko dziewczyny ile u Was kosztuje usg 4D?Bo własnie chce sie zapisać w PL i dzwoniłam do jednego koszt 300zł za godzinna wizytkę z płytką, fotki i dokładne pomiary i badanie.Tak się zastanawiam co w wypadku jak dzidzia nie chce wspólpracowac albo spi:confused:

a ja właśnie zrobiłam zakupy na obiadek - kalafior kupiony, na szczęście mężowi został obiad z wczoraj bo samym kalafiorem to by się nie najadł,
tylko że jak poszłam do sklepu to zobaczyłam cukinię, która wołała do mnie weź mnie, więc co mogłam zrobić, no wzięłam i teraz mam dylemat co zrobić kalafior czy cukinię:rofl2:

ale między śniadaniem a obiadem przydałby się lunch - więc popijam pyszny koktajl truskawkowo-bananowy:-D

lori81 ja mam w poradniach przy szpitalu na nfz.
A ceny jakie znam są różne, czytałam o lekarzu we Wrocławiu, że 4D z płytą i zdjęciami robi za 130zł, u mnie w mieście od 150zł.
Z jakiego miasta jesteś? Może jest jakieś miejskie forum i tam znajdziesz informacje? Albo po prostu dzwoń po lekarzach i pytaj o ceny.

reklama
Jestem już, ale nadrobić Was... a prosiłam jak ludzi, nie pisać za dużo :-D:-D:-D:-D

Mam komodę!!!!!!!!!!!! ale się cieszę, wprawdzie w paczkach i będziemy składać, więc fotki później, ale kupiłam już proszek do prania i będę szaleć z ciuszkami :-) (szkoda, że ten entuzjazm nie jest wieczny :-) )

majeczka - już niedługo poczujesz ruchy, trzymam kciuki, żebyś się doczekała jak najszybciej :-) &&&&&&&&

mamba - musa już się zgłosiła, to była jej propozycja, ale ... "dzieci i szklanek nigdy za dużo" jak mawiała babcia :-)

musa - żony nie szukam, ale niani będę :-D:-D:-D , ale co tam.... córuchna :-D:-D:-D

mina - kupiłam dziś młodą kapustkę i zrobię sobie sama, bo coś czuję, że wirtualna od Ciebie, to może być mało :-)

malinowaP - martwi mnie szufladkowanie tematyczne niektórych dziewczyn :-D:-D:-D:-D, ale wybaczam :-)

Karola - zdrówka życzę

marand - może dzidziuś się obraca i raz kopie a raz stuka :-)

Byliśmy na zakupach, poza górą truskawek mam też bezy, więc będzie polecany przez was eton... cośtam - :-D a jutro makaron z truskawkami albo pierogi wykonam -bo upalnie ma być

teraz troszkę ogarniemy domek i będziemy skręcac mebelki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry