reklama

Październik 2012

mimii - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mina - cudne kociaki :-)

co do smoczka - to wszystko z umiarem, Majka miala, przed roczkiem odstawiam, ale jak widze 3 latki nie wypuszczajace smoka z buzi to mnie zalewa..........

Ostatnia edycja:
reklama
Mimii gratuluje zakończenia studiów i to z jakim pieknym wynikiem :)
Malinova mi tez brzuch twardnieje, czasem córcia np. sie wypina z jednej strony a wtedy po drugiej jest pusto ale czasem jak własnie za duzo pochodze to tez mam twardy, ale wystarczy chwilkę odpoczac i juz jest ok.
Ptyska i ja zaliczam się do jajo-brzusznych, jak czasem sie zapomne i wstaje tak na prosto to boki mi wsysają.

W temacie smoka to my nadal korzystamy (1,5 roku), przez pierwszy m-c obyło się bez ale potem zaczelismy dawac do spania, wolałam taka opcje niz noszenie na rękach, więc synek zasypiał w swoim łózeczku ze smokiem i tak jest do tej pory, ogólnie w dzien sie raczej nie domaga chyba ze mega zmęczony juz jest na wieczór.Spróbujemy zawalczyc od lipca zeby przed urodzeniem dzidzi sie pozbyc ale zobaczymy jak to pójdzie.

Witajcie .
Mimii wielkie gratulacje

Kaka uwielbiam jamniki , my teraz mamy pseudo bokserkę.
Jak pominęłam jakieś ważne wydarzenie przepraszam ,ale nieświadomie .
Do zakończenia roku szkolnego mam mega załatwiania ,-młoda ma egzaminy w szkle językowej , trzy zakonczenia roku szkolnego, Majka jedzie jeszcze na Magurkę ,mala same imprezy w przedszkolu ,plus szczepienie,
obie mają 29 lakowanie zębów.
Do tego jeszcze trzeba podokupowac na urlop ,zrobić zapas papu dla zwierzaków.

Pisałyście o Tankini -są fajne stroje--sukienki tankini ,sięgają do bioder-ja wylicytowałam za 30 zł .
u tego wystawiającego jest fajny towar
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Miłego dnia zajrzę z doskoku

Witam rankiem
na gorąco: dziennik gazeta prawna napisał, że od nowego roku będzie znieczulenie do porodu na żądanie i bez opłat. Nas już to nie obejmie.

A ciasteczkiem się chętnie poczęstuję.. mniam..

Sandy, siostrzenica mojego męża miała lakowane zęby mleczne.. potem pod lakiem się wszystkie popsuły i chodziła z czarnym uzębieniem.. muszę poczytać tym co to daje.

Miłego dnia kochane..

Młode mają wszystkie ęby zaleczone ,a Majka musi mieć lakowanie ,bo wyszły jej już całe zęby mądrości-o wiele za wcześnie,i ma już dużo stałych .
Ciasta nie mam,ale świeże truskawy i poziomki tyle co zerwane -więc chociaż nimi Was częstuję

Witam się z samego okropnie gorącego rana :rofl2:

Witam rankiem
na gorąco: dziennik gazeta prawna napisał, że od nowego roku będzie znieczulenie do porodu na żądanie i bez opłat. Nas już to nie obejmie

Jak to a wcześniej mówili że od II połowy tego roku !:szok::szok::szok: tak na to liczyłam wiedziałam że jeszcze coś zmienią :no:

Ja dziś wygrzebałam starą sukienkę którą przestałam nosić bo mi każdy mówił że wyglądam w niej jakbym w ciąży była więc teraz jest idealna :-D:-D:-D

Miłego dzionka dziewczynki dziś upał jest nieziemski ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry