reklama

Październik 2012

my jeszcze nie myśleliśmy o chrzcinach - jak dzidziuś się urodzi to pomyślimy:tak: ale będziemy chcieli jak najszybciej po narodzinach :tak:
i raczej napewno w domu (tylko nie wiem czy tu w Krk czy u teściów gdzie jesteśmy zameldowani i teoretycznie należymy do parafii, bo jeszcze nie wiemy czy nie wrócimy za kilka lat w strony rodzinne) i będzie to impreza tylko dla najbliższych - chrzestni i dziadkowie....bo nie powiem że uśmiecha nam się na jeden raz pieniążki wydawać skoro możemy je odłożyć na później:-D
Majeczka - a skąd z Podkarpacia pochodzisz?
Karola z okolic Rzeszowa - bliżej z rejonów Leżajska, nie wiem czy kojarzysz ;-)

Musa - wczesniej truskawki mi sie kojarzyly tylko z sesją letnią na studiach, ale masz racje, od tej pory tylko z ciążą bede je kojarzyć:-D niemiłosiernie objadłam sie juz dzis nimi, czeresniami, sałatką, ledwo dycham..
ale ciastem Marand nie pogardzę, dziekuje :zawstydzona/y::tak: zaraz sie szykuje do ogladania meczu - kibicuje Ukrainie, niech chociaz jeden gospodarz pokaze na co go stac

EDIT: Karola, ten demotywator to oczywiscie zmontowane zdjecie? taka nozka odciśnieta :)

Ostatnia edycja:
reklama
Majeczka przynajmniej jedna na forum pochodzi z moich stron:) :))

Marand ale bym kawałeczek tego ciacha zjadła mniam mniam.

Ja dzis kupiłam bób i własnie go konsumuje.

Co do smoczka to ja tez byłam jego przeciwniczka dopóki nie zobaczyłam ze potrafi działać cuda ,Michas dostawał go i natychmiast zasypiał. Dalej jeszcze do spania go ciumka choć powoli trzeba się go pozbywać.

Moje Drogie Jestem :-D:-D:-D Ogromne buziaki dla Was za kciuki <buziak> Opóźnienie było spore i do tego trochę nas męczyli, ale już jestem PO :-) W życiu się tak nie nastresowałam ale mam to już za sobą, UDAŁO SIĘ :happy2::happy2::happy2: Dla wszystkich:

szampan.jpg

Zaraz zmykam Was doczytać, bo sporo tego mam, a emocje jeszcze nie opadły. W sumie to nadal to do mnie nie dociera hehe.

Marand jak nie sonka to ty :-D ale bym zjadła :tak:

Mimii gratulejszyn ! ;-)

Dziewczyny dobrze że mi dałyście wskazówki jak wstawać bo ja sierota cały czas tak wstaję :no: nawet nie pomyślałam żeby najpierw na bok mam nadzieję że nie zaszkodziłam jakoś małej :-(

Jak my policzyli ile osób będzie na chrzcie to nam wyszło koło 30 :szok::szok::szok: a tylko najbliższa rodzina ma być czyli rodzice,rodzeństwo i babcia z tym że rodzeństwo już dzieciate a i niektóre z tych dzieci już mają swoje drugie połówki więc i je chyba by wypadało jak myślicie?:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry