Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co dziewczyny mam mętlik w głowie bo jak zrobiłam pierwszy test first response to druga kreseczka była bardzo blada na drugi dzień rano zrobiłam taki zwykły za funta i wyszły dwie piękne grube krechy a dziś tak jak juz pisałam chciałam dać ładny teścik męzowi w prezencie zrobiłam i dupa.....jedna krecha i zastanawiam się czy się nie pospieszyłam z radością i z suwaczkiem jutro mam wizytę więc się okaże ale jestem załamanaDobrze że nic M nie mówiłam bo szok,normalnie ryczeć mi się chce!!!
raz nawet ten z clearblue elektroniczny sie zawiesil i wyswietlacz zgasl i doopka nic nie pokazalo. rob kolejny tescior zanim zaczniesz panikowac![]()
no to powiem ci ze silna jestes ja bym pedem leciala po tescioraJuż nie będę robiła żadnych testów zaczekam do jutra co ma być to będzie
ale ja juz tak mam przy tej ciazy chyba ze 20 wysikalam
dzieczyny czy Wam też chce sie ciągle płakać?chodze jak bomba zegarowa,nie wiadomo co mnie zezłości albo o co się popłacze a chwile,też tak macie?