paulawawa112
Fanka BB :)
To cukier prawidłowo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lecieć po receptę.
Może tak być, że nie masz żadnych objawów.
Ja z córą nie miałam żadnych.
Spokojnie przeszłam ciążę, więc nie ma co się zamartwiać.
Mnie też czasem boli podbrzusze, ale to normalne, wszytko się tam zmienia i musi dostosować do nowego mieszkańca i sytuacji
Ja swojemu wysłałam już kartkę walentynkową, chrupki walentynkowe z biedronkii skarpeteczki z teściorem
Trochę zaszalałam, ale jak jest tak daleko, to nic mi nie zaszkodzi trochę go obrzucić prezentami
To nie wiem co jest :/
Czy któraś z was tak miała, chyba tak, bo coś mi się o uszy obija, że czytałam już gdzieś tu na październikowych mamusiach, że coś takiego było.
Ja jak wyszłam z gabinetu to też nie wiedziałam co w rejestracji powiedzieć. Poprosiłam nawet o karteczkę z datą wizyty.
Tyle napisałyście że nawet nie mam siły Was nadrobić, chyba po tym dupku jestem taka osłabiona. Dobrze że mąż chociaż jest w domu to porobi wszystko. A ja dziś zaczynam 8 tydzień, ale ten czas leci 

Czy któraś z was jest już na L4? Jutro idę po następne i trochę się obawiam, że tak od początku w domu siedzę. Ale jest coraz gorzej :-(