reklama

Październik 2012

dla naszych miłośniczek kotków

314764_426672164044233_1177088621_n.jpg

i dla Malinowej i reszty co na basen żałują

535042_437839142923693_2054847983_n.jpg

kotyyyyyyyyyy Zobacz załącznik 479794
A na basen nie żałuję, ja nie mam funduszy teraz :frown:

reklama
dobre z tym basenem

i jakbym miala kase na zbyciu to bym kupila jakis fajowy

Majeczka to fajnie ze wszystko ok w pracy i u maluszka

Sonka ja mroze z pestkami bo nie mam drylownicy ale zawsze peskte mozna wyjac. Jak nie wpadlam na pomysl zeby sobie drylownice kupic a to zadne pieniadze sa.

Malionowa dobrze ze juz Ci lepiej.

ja ogladam Bad Boysow. Juz to ogladalam ale dokladnie nie pamietam co i jak

Malinova fajowy basen z chlorem w środku buahahahah
Mamba zdrowiej
Malinowa_Paula super,że wracasz do zdrowia
Majeczka dobrze,że tak z pracą fajnie się układa
No i zapomniałam co dalej hehehe.
Nikamo ja też straciłam apetyt przez te upały,ale to nawet dobrze może mniej przytyję
Jutro jadę na glukozę i już się martwie jak wytrzymam godz bez jedzenia

Witam kobitki,
jak zwykle padietawec wiele nie popisze, ale czytam caly czas :P

U nas mimo 20 paru stopni i deszczu co chwila to w pracy masakra - jak w saunie - i leje sie ze mnie caly dzien .

Poiedzcie mi takie pytanie nie dokonca ciazowe :D
Czy poparzylyscie sie kiedys kremem do depilacjii.. ?
Ja woskuje nogi i zal mi bylo teraz wlosy 'zageszczac' golac, wiec uzylam kremu, ale jak juz siedzialam przed kapiela w tej lazience z kremem na nogach to zajelam sie sprzataniem szafki.. i troche przedluzylam czas.. z 5 minut zrobilo sie z 20 [jak nie wiecej]... I mam cale nogi 'popazone' pieka masakrycznie :( Niewiecie czym mozna to zlagodzic najlepiej? Czy lepiej nie ruszac wogule? :(

:-Dja skonczylam ogladac film i ide spac

ale mnie Kuba rozbawil.
ogladalam bad boysow i on zszedl na dol, patrzy i nagle mowi: ale maja czarne glowy :-D:-D . Biedne dziecko pierwszy raz murzyna widzialo :-D:-D

Emotion nie wiem wiec nie pomoge

ide spac
dobranoc

Emotion nie chce wprowadzac paniki, ale chemiczne srodki do usuwania owlosienia sa z tego co mi wiadomo w ciazy zakazane, ale ze juz i tak jest "po", to z mojej strony tylko rada, zeby jutro sie przejsc i jesli nie uda sie na szybko do gp dostac to chociaz do apteki wstapic i sie farmaceuty poradzic...

Ps. I nie googluj tylko!

reklama
witajcie
jak zwykle jak mam wolne to od 5 nie spie:-p Wojtuś dał mi po jelitach po 5 wiec juz nie spie i poki nie ma masakrycznego (22st. za oknem o tej porze!!)upału musze stanąć przy desce do prasowania, fuj!!! na śniadanko serek biały, salata i rzodkiew + pokrzywa do popicia, mniam!
gartuluję takich ząbków, mam nadzieję, że dzieci będą miały po Tobie :-)
dziękuję! ja tez sonkaa ufam ze maluch bedzie mial po mnie to, bo ani po mężu ani po naszych rodzicach niestety lepiej zeby nie miał :no: w sumie to ja tez nie wiadomo po kim mam bo nawet moi dziadkowie do bani je mieli, ale najwazniejsze ze mam i nie oddam :-D

Jutrzenka - polecam drylownicę, super prosty wynalazek a jak ułatwia życie. Ubawiłam sie textem z czarnymi głowami :-D:-D
na dniach jade do rodzicow i zapowiedzialam juz mamie ze bede z nią przetwory robic (choć tyle ich odciążę), bo jak sie ma swoje to roboty jest zawsze duzo i na okrągło, jedno sie kończy i kolejne zbierać trzeba, niektóre z Was pewnie cos o tym wiedzą :tak:

Paula - cieszę sie ze CI juz przeszło i bylo to tylko chwilowe, bo w te upały tylko zatrucia pokarmowego by Ci brakowało
Emotion - zazdroszcze deszczu, ale duchoty po nim juz nie..:no: tez nie mam doświadczenia z kremami do depilacji (używam od wielu lat tylko depilatora), ale słusznie Krak zwróciła uwagę - poradź sie lekarza albo chociaz farmaceuty, na pewno takie poparzenie nie jest przyjemne

życzę Wam dobrego i ciut chlodniejszego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry