nikamo
zakochana mama
Ptyśka z daleka od dr.google!!!! Ciesz się że maleństwo fika i nie kombinuj nio nio,nio!!!!!
Lori może rzeczywiście macica uciska na naczynia krwionosne ale warto zapytac lekarza.
Mina o dziwo w tej ciązy nikt rąk nie wyciąga w kierunku brzucha i chwała Bogu bo też tego nie znoszę!!(oprócz M i Misia bo oni co chwilę się przytulaja do malutkiej
)
A na obiadek dziś gyros z przysmazanymi ziemniaczkami i sałatka z pomidorów i ogórków.
U nas burza ale nareszcie jest czym oddychac niestety wczoraj ogladałam pogodę i znów upały pod koniec lipca!!! OMG !!!
Lori może rzeczywiście macica uciska na naczynia krwionosne ale warto zapytac lekarza.
Mina o dziwo w tej ciązy nikt rąk nie wyciąga w kierunku brzucha i chwała Bogu bo też tego nie znoszę!!(oprócz M i Misia bo oni co chwilę się przytulaja do malutkiej
A na obiadek dziś gyros z przysmazanymi ziemniaczkami i sałatka z pomidorów i ogórków.
U nas burza ale nareszcie jest czym oddychac niestety wczoraj ogladałam pogodę i znów upały pod koniec lipca!!! OMG !!!
dziekuje bardzo w imieniu amelki za zyczonka urodzinowe
:-) torcik moze nie wygladal jak z okladki ale na swoich bledach nauczylam sie robic dobry kremik do ciasta heheheh wyszlo pyszniaste ze wstyd sie przyznac ale opedzlowalam polowe tortu
jak by o moja chrzesnice chodzilo rzucam wszystko chyle czolo bo durna zapomnialam i lece na ten tort chocby na 30 min ale zeby sie pojawic
lezalam na plecach rozkraczona nieco (z wygody bo wtedy spojeni elonowe mniej mnie boli) i kocik sie tylko tak zwijal w klebek i nie chcial sie dac wywalic wogole

)
dzis juz 5 razy dzwonilam