Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kocham czuć ruchy ale nie 3 godziny non stop
boję się że coś jest nie tak no bo ile można jeszcze tak nie miałam 
fajnie że dzieci dają znać...Musa powiem Ci ze moja tez mnie dźga co chwile od srodkaDzis nawet sie pytalam jej czy kiedykolwiek spi
Na okraglooooo
Jak tam poweekendzie?
Ja sie slabawo czulam wczoraj i psychiznie i fizycznie- wogule mnie przeziebienie bierze -
Pierwszy raz w sumie ktos oprocz mnie meza i siostry dotykal mi brzucha i normalnie tak sie radowali jak dzieci
fajnie że imprezka się udałą, takie imprezy to każda może robićMi zostały do zrobienia tylko dodatki do obiadu i tort
Takie imprezy to ja mogę robić![]()
dziewczyny dobrze radzą, zrób próby wątrobowe, cholestaza ciężarnych nie jest fajna..Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy,
Ja już wymiękam mała daje czadu od godziny 7 rano nie wiem co jest grane ale juz mam dość naprawdękocham czuć ruchy ale nie 3 godziny non stop
boję się że coś jest nie tak no bo ile można jeszcze tak nie miałam
![]()

W piątek na zaległe urodzinowe spotkanie znajomi przyszli i dwie blachy pizzy uwarzyłam
A dzisiaj po raz pierwszy sprosiliśmy na urodziny rodzinę małża i moją (jakoś się upchnęliśmy cudem- 12 osób w sumie) i była impreza że hohoo
Mam moja wymyśliła, że ja mam się nie przemeczać i zrobiła jedno mięso, babcia drugie i drożdżówki, teściowa trzecie i ciasto
Mi zostały do zrobienia tylko dodatki do obiadu i tort

a gdzieś wyczytałam oczywiście przy pomocy google :--(
W piątek na zaległe urodzinowe spotkanie znajomi przyszli i dwie blachy pizzy uwarzyłam
A dzisiaj po raz pierwszy sprosiliśmy na urodziny rodzinę małża i moją (jakoś się upchnęliśmy cudem- 12 osób w sumie) i była impreza że hohoo
Mam moja wymyśliła, że ja mam się nie przemeczać i zrobiła jedno mięso, babcia drugie i drożdżówki, teściowa trzecie i ciasto
Mi zostały do zrobienia tylko dodatki do obiadu i tort
Ja dołanczam u siebie kolejny objaw ciazowy, nie wiem czy któras ma cos takiego.Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy, ale w takim sensie jakby troszkę dretwiały i mam takie odczucie jak to sie mówi ze "mrówki chodza" mi po stopach.Nie wiem skąd to sie bierze.Ide spac i przechodzi a na nastepny wieczór to samo i tak juz od tygodnia.
Dobrej Nocki zyczę:-)