reklama

Październik 2012

reklama
Lori tak jak napisała Anć, lepiej nie ignorować takich sygnałów. Zbadasz się i będziesz miała spokój. A może poprostu macica uciska na naczynia krwionośne i stąd te objawy. Oby to nie było nic poważnego, ale lepiej to zweryfikować;-)

Cześć dziewczyny

Ale pogoda leje i leje i leje

Lori jak swędzą stopy to też bym radziła zrobić próbę wątrobową .

Ja już wymiękam mała daje czadu od godziny 7 rano nie wiem co jest grane ale juz mam dość naprawdę :no: kocham czuć ruchy ale nie 3 godziny non stop :szok: boję się że coś jest nie tak no bo ile można jeszcze tak nie miałam :baffled:

Musa powiem Ci ze moja tez mnie dźga co chwile od srodka :D Dzis nawet sie pytalam jej czy kiedykolwiek spi :D Na okraglooooo

Jak tam poweekendzie?
Ja sie slabawo czulam wczoraj i psychiznie i fizycznie- wogule mnie przeziebienie bierze -

Pierwszy raz w sumie ktos oprocz mnie meza i siostry dotykal mi brzucha i normalnie tak sie radowali jak dzieci
fajnie że dzieci dają znać...
a pamiętacie jak nie mogłyśmy się ruchów doczekać?
ja się wczoraj wygrzałam ale katar dalej jest niestety i ciężka głowa
a dotykania brzucha nienawidzę i za łapy łapię jak ktoś wyciąga albo się odwracam i mówię że nie lubię dotykania i już. Brzuch ciężarnej to nie dobro społeczne żeby każdy macał. Ja nikogo np. po tyłku albo piersiach nie macam bo wystają.

Mi zostały do zrobienia tylko dodatki do obiadu i tort :)
Takie imprezy to ja mogę robić :)
fajnie że imprezka się udałą, takie imprezy to każda może robić :)

Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy,
dziewczyny dobrze radzą, zrób próby wątrobowe, cholestaza ciężarnych nie jest fajna..

Ja już wymiękam mała daje czadu od godziny 7 rano nie wiem co jest grane ale juz mam dość naprawdę :no: kocham czuć ruchy ale nie 3 godziny non stop :szok: boję się że coś jest nie tak no bo ile można jeszcze tak nie miałam :baffled:

jak czytam o ruchach to się uśmiecham.. jednej za mało, drugiej za dużo... echh ciężarnym nie dogodzi...
kochane jeszcze troszkę i dzieciaczki będą nas po buzi rączkami tłukły :-D

miłego dnia...

a co na obiad? bo pomysłu brak..

W piątek na zaległe urodzinowe spotkanie znajomi przyszli i dwie blachy pizzy uwarzyłam :)

A dzisiaj po raz pierwszy sprosiliśmy na urodziny rodzinę małża i moją (jakoś się upchnęliśmy cudem- 12 osób w sumie) i była impreza że hohoo
Mam moja wymyśliła, że ja mam się nie przemeczać i zrobiła jedno mięso, babcia drugie i drożdżówki, teściowa trzecie i ciasto

Takie imprezy to tak :-) Cieszę się, że rodzinny zlot udany :tak:

Jutrzenko jesteś już w domu?? Zobacz załącznik 483040
Lori tak jak mówią dziewczyny, lepiej zbadać i mieć pewność, że to nic poważnego. Trzymam kciuki &&&&&&.

Miłego dnia! Zobacz załącznik 483042

mina to nie na takiej zasadzie ze mi źle z tym tylko sie autentycznie przestraszyłam bo nigdy takiej kilkugodzinnej serii nie miałam a gdzieś wyczytałam oczywiście przy pomocy google :-(:-( ze nadmierna aktywnosc tez niedobra no i sie wystraszylam ale pochodziłam troche zeby ja ukolysac i jak troszke odpuscila to sie zdrzemnęłam i teraz juz lepiej chociaz dalej wierzga nogami :sorry2:

Właśnie ciekawe co z jutrzenką :cool2:

reklama
Witam dziewczyny, ja już po wizycie, zaraz opiszę w stosownym wątku, kupiłam też Michasiowi parę drobiazgów

jutrzenka - jesteś już w domku? jak zdrówko?

W piątek na zaległe urodzinowe spotkanie znajomi przyszli i dwie blachy pizzy uwarzyłam :)

A dzisiaj po raz pierwszy sprosiliśmy na urodziny rodzinę małża i moją (jakoś się upchnęliśmy cudem- 12 osób w sumie) i była impreza że hohoo
Mam moja wymyśliła, że ja mam się nie przemeczać i zrobiła jedno mięso, babcia drugie i drożdżówki, teściowa trzecie i ciasto

super impreza i bez męki , świetnie :-)

Ja dołanczam u siebie kolejny objaw ciazowy, nie wiem czy któras ma cos takiego.Na wieczór ostatnio swedzą mnie bardzo stopy, ale w takim sensie jakby troszkę dretwiały i mam takie odczucie jak to sie mówi ze "mrówki chodza" mi po stopach.Nie wiem skąd to sie bierze.Ide spac i przechodzi a na nastepny wieczór to samo i tak juz od tygodnia.

Dobrej Nocki zyczę:-)

lori i sprawdź mocz, czy białko nie wychodzi, mam nadzieję, że to tylko świąd spowodowany uciskiem macicy, ale trzeba sprawdzić dla spokoju :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry