Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Zobaczymy jak po kolacji
, wiem ze glupie to. Boze niech juz bedzie koniec wrzesnia bo zesfirujemy 

Musa powiem Ci ze moja tez mnie dźga co chwile od srodkaCo do ruchów to mój Mały na szczęście mam wrażenie że w ogóle nie śpi i cały czas torturuje mamuśke, ale to pewnie tylko moje wrażenie, ....
No nie wiem bo jak się obudziałam to się zastanawiałam skąd mi się ten ronaldo wziąłmamba- w sumie nie jestem ciekawa, jak całuje beksa, ale co było na kolację![]()
I żeby było smieszniej za cholerę mi się nie podoba i nie przepadam za NimNo to kolejna "prawie" krajanka ;-)Dziewczyny, dziękuję za ciepłe powitanie. żałuję że nie dołączyłam wcześniej do Was, bo teraz i sporo czytania, nadrabiania a i w obsłudze muszę się połapać :-) jak na razie czuję się zagubiona ale może lepiej późno niż wcale. Jak tam Wasze samopoczucie na tym etapie?ja zaczynam czuć lekkie obawy- nie tyle odnośnie porodu co pielęgnacji naszej Malinki. To nasza pierwsza Glistka:-) A tak tytułem wprowadzenia to mam 27 lat, mieszkam w Sosnowcu
Nosz żeby się tylko dawał wykorzystaćMamba - co za horror...jak ja nie lubię Ronaldo.....a wieś miała rację, że grzmiała!!! kobieto opamiętaj się - Ty męża masz
i Ty też korzystaj z męża
niech wypełnia swoje obowiązki a nie żebyś Ty po nocy o innych śniła
![]()
A poza tym te sny to niezależne całkowicie ode mnieMina współczuje ja już swoje przeziębienie przeżyłam i nie zazdroszczę. kuruj sięja natomiast wstałam z kompletnie zatkanym nosem z prawej strony i bóle głowy, tak chwaliłam że chłodniej się zrobiło i ten chłodek z otwartego okna mnie załatwił.. buuu

Duszonki się udały pomimo brzydkiej pogody, ale dzisiejszy dzień nie nalezy do moich najlepszych

Maleństwo - no to dobrze że się nie przemęczasz i byle tak daleja do kiedy planujesz pracować??