Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki, dziś u mnie ciąg dalszy przenoszenia "gratów" z punktu A do B, przygotowanie pokoju do malowania i takie tam inne remontowo - wykończeniowe sprawy. Coś czuję, że to będzie bardzo zapracowany dzień, ale miły, lubię takie rzeczy :-)
Sandy dobrze, ze urlop udany, ale w małe ceny za dobre jakościowo rzeczy nie chce mi się wierzyć, przekonałam się, że takie coś jest dobre do pierwszego prania. Nie mówię, że trzeba drogo płacić, ale każda jakość ma swoją cenę.
Miłego dnia Zobacz załącznik 482602
Sandy dobrze, ze urlop udany, ale w małe ceny za dobre jakościowo rzeczy nie chce mi się wierzyć, przekonałam się, że takie coś jest dobre do pierwszego prania. Nie mówię, że trzeba drogo płacić, ale każda jakość ma swoją cenę.
Miłego dnia Zobacz załącznik 482602
.
Ale i tak nalatałam się po schodach jak dziki reks i chyba mam dość!
.. a jaką fryzurkę miał we śnie 

Miał być rano ale nie dojechał i poszedł spać. Właśnie rusza ze Zduńskiej Woli i będzie dopiero koło 14 więc jakby sobota w samotności

w nocy też chodziły na ktg, potem rano termometry, ruch na oddziale a wciągu dnia tez ciężko o chwilę ciszy. Trzymam kciuki żeby twój pobyt w szpitalu minął jak najszybciej;-)