Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie mam pojęcia ,ale mi zawsze pomagał zimny kompres albo moczenie nóg w chłodniejszej wodzie.Aguga witaj z powrotem w świecie![]()
![]()
Dziewczyny poradźcie mi cos na puchniecie ,ja dzis to ledwo palce zginam.Mój gin polecał mi Diosminex ale troche boje sie zazywac jednak jak tak dalej będzie to chyba spróbuje...(

śliwki! wiedziałam, że czegoś mi brakowało tego lata.a ja dziewczynki po śniadanku wyruszyłam z rodzinką na spacerek, Majka na rowerku, fajny wiaterek, przeszliśmy kilka kilometrów, potem wróciliśmy na obiadek i pojechaliśmy do sklepu. Kupiłam jeszcze truskawki na koktajl i oczywiście arbuza, brzoskwinie i śliwki - to mój ukochany zestaw ostatnio :-)
majakk absolutny zakaz! ja też dostałam zakaz od gina i byłam super dzielna z przestrzeganiem do momentu, aż wykryto u mojej Mani pielektazje w nerkach. no i lekarz mówi, że jest to nieprawidłowe, ale że najczęściej same się zmniejszają albo jeszcze w brzuchu, albo po porodzie, tylko, że trzeba obserwować. no i żebym się nie martwiła. ale wiecie wszystkie jak to łatwo "się nie martwić". efekt był taki, że spędziłam jeden wieczór nad googlem i byłam już przekonana, że moje dziecko ma zespół downa, bo wyczytałam, że to jeden ze słabych markerów.i zakaz czytania dr google![]()
wyłam 3 godziny. Luby się na mnie wściekł, że głupia jestem, bo przecież z Małą poza tymi nerkami wszystko ok, badaliśmy przezierność, jest przegroda nosowa, serduszko w normie, no ale ja wiedziałam lepiej. uspokoiłam się po paru dniach, ale ile mnie to kosztowało... :-( nigdy więcej google. oczywiście zgodnie z przewidywaniami lekarza pielektazje się zmniejszają.zimna woda, ewentualnie z solą, jeśli to dłonie to ręce do góry i potrząsaj jakbyś wkręcała żarówki i strzepywała. jak nogi to kładź się na plecach i nogi góry, pokręć stopą, pozginaj palce, poprostuj, możesz zrobić rowerek jeśli plecki nie bolą.Dziewczyny poradźcie mi cos na puchniecie ,ja dzis to ledwo palce zginam.Mój gin polecał mi Diosminex ale troche boje sie zazywac jednak jak tak dalej będzie to chyba spróbuje...(
mnie chyba bardziej przeraziłyby te upały...My dzis wykorzystalismy okazję ze nie pada i zrobilismy sobie grilka na obiadek, pychotka, biała surowa kiełbaska z grilla - polecam jeśli ktos nie jadł.Jeszcze jurto ma byc w miare znośna pogoda a potem cały tydzien deszczu![]()
deszcz nawet trochę mnie cieszy.mój Luby też na noce i też narzekam. zarobki super, napiwki też, ale wraca o 6 rano i śpi do 16 więc się mijamy. a pracuje 7 dni w tygodniu, bo chce zarobić "na zapas".Ja dziś do 16 w pracy ale od dziś do przyszłego piątku się oficjalnie urlopujeM. wysłałam do pracy - wróci pewnie dopiero koło 6-7 rano....szczerze mówiąc już mam dość jego pracy w nocy ale gdzieś indziej nie zarobi tyle co teraz (a jeszcze napiwki są spore...) a to ważne będzie jak ja całkiem zrezygnuję z pracy --> ale pocieszam się tym że prawie napewno dostane na studiach stypendium rektora (+ dwa stypendia socjalne - M. i moje) więc jakoś sobie damy radę...
chyba tylko tym się martwię obecnie ale jak to mówią starzy ludzie "Bóg dał dziecko da i na dziecko" a z naszą determinacją musi się udać!!!
pomarudziłam już - ciekawe czy którejś będzie się chciało czytać tą moją epopeję![]()
znajdę Cię. ;-)Anc to widzimy sie jutro, tyllko jak sie poznamy
Leze na sali 11, po lewej stroniek taki gruby okularnik z krotkimi wlosami w niebieskiej koszulce
do jutra
Ja czytałam ;-) Obiecuję nie przemęczać się i trzymam za Was kciuki &&&&&&.Malinowa Paula - gratuluję własnego kąta ale Ty się nie przemęczaj - najlepiej usiądź na kanapie i komenderuj
[...] ale pocieszam się tym że prawie napewno dostane na studiach stypendium rektora (+ dwa stypendia socjalne - M. i moje) więc jakoś sobie damy radę...
chyba tylko tym się martwię obecnie ale jak to mówią starzy ludzie "Bóg dał dziecko da i na dziecko" a z naszą determinacją musi się udać!!!
pomarudziłam już - ciekawe czy którejś będzie się chciało czytać tą moją epopeję![]()
Szybkiego powrotu do formyhej
dzis nie nadrobie bo jakas marna jestem,
Anc to widzimy sie jutro, tyllko jak sie poznamy
do jutra

po brzuchach się poznacie, Anć na pewno przyjdzie co swoim ;-)
,

.
hahaha po brzuchach to nie bardzo bo tu wiele brzuchatych chodzi, najwyzej po tym ze ona nie bedzie w koszuli, szlafroku i klapkach,
chociaz to w sumie nie wiem, moze tak lubi chodzic po miescie
Na pewno się nie powtórzy ;-)