reklama

Październik 2012

reklama
dziewczyny witam sie na biegu z neta w kom wczorajzakupy i pieczenie torta byly woec zabraklo czasu na neta i padlam jak betka wieczorem azem z amelka stawiam torta wpasnorecznego i erkne do was wieczorek lub jutro 20120715_095806.jpg

Paula jaka Ty szybka, mi sie niechcacy post zatwierdzil i dalej pisalam a Ty juz cytowalas :szok:

A widzisz jak Cię ubiegłam ;-) Opowiadaj jak spotkanie :-)
[...]bo jutro wizyta i tak jakoś trwam, byle do nocy :-) [...]

ja jak na razie nie odczuwam raczej czkawki u Michałka, pamiętam, że Majka miała bardzo często, zaczęły mi się twardnienia brzucha, ale tak raz na dzień, więc spoko (grunt , że jutro wizyta :-) ), ale wczoraj si e przestraszyłam, bo poczułam takie gwałtowne "łopotanie" i pomyślałam, że Misiowi coś się dzieje, ale wszystko dziś ok - macie czasem takie chaotyczne łopotanie w brzuszku?, takie drganie i falowanie bez ładu i składu ?
Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&
Też odczuwam takie ruchy jakby się pies z wody otrzepywał ;-) Mam nadzieję, że nikogo nie urazi to porównanie, ale mój Mikołaj tak się szybko jakoś wtedy porusza, że tak mi się kojarzy :zawstydzona/y:

ja natomiast wstałam z kompletnie zatkanym nosem z prawej strony i bóle głowy, tak chwaliłam że chłodniej się zrobiło i ten chłodek z otwartego okna mnie załatwił.. buuu

miłego dnia kochane..
Zdrówka życzę i oby to było chwilowo. Jutro prosze obudzić się zdrową :-)

dziewczyny witam sie na biegu z neta w kom wczorajzakupy i pieczenie torta byly woec zabraklo czasu na neta i padlam jak betka wieczorem azem z amelka stawiam torta wpasnorecznego i erkne do was wieczorek lub jutroZobacz załącznik 482834
Pięknie Ci wyszedł!!!:-)
Wszystkiego najlepszego dla Amelki Zobacz załącznik 482852

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki:-)
Aż wstyd przyznać, ale wstałam dopiero o 12, przed chwilą zjadłam śniadanko i mogę zacząć funkcjonować:-D Wczoraj zrobiliśmy sobie dzień latania po sklepach i wizytowania rodziny - jak wyszliśmy z domu o 11 to wróciliśmy dopiero ok. 21:szok: Ale dziś muszę trochę zwolnić bo rano po którymś tam wstaniu na siusiu rozbolało mnie podbrzusze, ale to nie były skurcze tylko tak ciągły ból. Teraz już jest ok, ale muszę podpytać doktora na następnej wizycie co to może być.
Jutrzenko dobrze, że już jutro wracasz do domu to spokojnie się wyśpisz w swoim łóżku i nikt nie będzie ci przeszkadzał:-) Co do spotkania to nie wiem czy mąż mnie puści bo obiecałam, że usiądziemy razem i zrobimy porządki w szafkach, bo mnie samej jakoś się nie chce i motywacji brak..
Mina życzę zdrówka.
Aguga super, że z netem już ok i wróciłaś do nas:-)
Sonka, Nikamo, Malinowa i ja czuje czasem takie gwałtowne łopotanie jak to nazywacie i też nie wiem o co chodzi - dziwne uczucie. A tej słynnej czkawki jeszcze nie uświadczyłam - a przynajmniej nie czułam w brzuchu nic takiego co mogłoby tą czkawkę przypominać:dry:
Sonka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karola udanego wypoczynku:-)
Azorku super ciacho, najlepsze życzenia dla Amelki:-)
Co do dr googla to jestem z siebie dumna bo udaje mi się nie zasięgać u niego żadnych konsultacji, a przed ciążą nie powiem, cieszył się sporym autorytetem:-D Ale teraz stwierdziłam, że szkoda nerwów moich i dzieci - od tego mam doktora, żeby rozwiewał wszystkie moje wątpliwości i odpowiadał na moje pytania.

Maleństwo - fajne zdjęcie na avatarze:tak: a do sierpnia niewiele zostało więc wytrzymaj a sobie porządnie wypoczniesz w końcu:tak: jak w pracy? nie przemęczasz się?

dziękuję. nie przemęczam się. szef mnie oszczędza. grafik ustalony tj podemnie bym więcej odpoczywała. kazdy wolny dzień wykorzystuje na leniuchowaniu. a i ruch w pracy się zmniejszył. wiadomo wakacje, nie ma uczniów i wgl.

anć diosminex pomaga dobry lek ale też bym się bała brać w ciąży. może zimne okłady.

majakk dobre motto każda z nas powinna tak myśleć. ja też się boje.
Nie szukaj w google... Bo jak to KIEPSKI mówi - "a kopnął Cię ktoś kiedyś w ...." ;p

Agguga witaj spowrotem.

Mina29 pizza włocha jest najlepsza. sama miałam raz okazję współpracy w wakację z włochem i jego pizze jeść. mmmmm pycha

Azorek84 wszystkiego najlepszego dla Amelki. torcik smakowicie wygląda.

Dziś miałam najcięższą noc odkąd pamiętam. Dostałam biegunki strasznej, wstawałam co 10 minut, tak naprawdę mogłabym w ogóle nie wychodzić z łazienki. Nie spałam całą noc. Miałam jeszcze skurcze brzucha, ale to chyba jelit niż ciążowe. Bolało jak cholera :no:. Usnęłam dopiero koło 8:30, kompletnie wykończona. Obudziłam się o 13.30 dopiero i to jeszcze z temperaturą 38.6. Oczywiście z wizyty u Jutrzenki nic nie wyszło :-(. Z racji tego, że miałam ostatnio kontakt z wieloma małymi dziećmi boję się, że może to być wirusówka albo jakaś bakteria, a jeszcze takiego choróbska jej potrzeba. Poza tym są tam też inne mamy jak pisała jutrzenka. Jeszcze bym kogoś zaraziła. Poza tym czuje się ź l e.
Wzięłam panadol na zbicie temperatury i modlę się żeby to się w końcu skończyło. Brzuch nadal boli, biegam do łazienki, piję wodę, zjadłam jakąś bułkę, ale tylko przeze mnie przeleciała. Nie wiem czym mogłabym się tak struć...

a oryginalna włoska pizza jest naprawdę niezła..
u nas przyjęło się polewanie pizzy ketchupem lub sosami a tam jest to profanacja.. jedyny sos to pomidorowy na spodzie ciasta..
Mój znajomy Włoch pokazał mi nawet tzw białą pizzę. Czyli w ogóle bez sosu pomidorowego. Również przepyszna! Zdrowiej Dziewczyno!

azorku przepiękny tort Ci wyszedł.

100 lat dla Amelki, co by była świetną starszą siostrą!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry