Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paula jaka Ty szybka, mi sie niechcacy post zatwierdzil i dalej pisalam a Ty juz cytowalas![]()
Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&[...]bo jutro wizyta i tak jakoś trwam, byle do nocy :-) [...]
ja jak na razie nie odczuwam raczej czkawki u Michałka, pamiętam, że Majka miała bardzo często, zaczęły mi się twardnienia brzucha, ale tak raz na dzień, więc spoko (grunt , że jutro wizyta :-) ), ale wczoraj si e przestraszyłam, bo poczułam takie gwałtowne "łopotanie" i pomyślałam, że Misiowi coś się dzieje, ale wszystko dziś ok - macie czasem takie chaotyczne łopotanie w brzuszku?, takie drganie i falowanie bez ładu i składu ?

Zdrówka życzę i oby to było chwilowo. Jutro prosze obudzić się zdrową :-)ja natomiast wstałam z kompletnie zatkanym nosem z prawej strony i bóle głowy, tak chwaliłam że chłodniej się zrobiło i ten chłodek z otwartego okna mnie załatwił.. buuu
miłego dnia kochane..
Pięknie Ci wyszedł!!!:-)dziewczyny witam sie na biegu z neta w kom wczorajzakupy i pieczenie torta byly woec zabraklo czasu na neta i padlam jak betka wieczorem azem z amelka stawiam torta wpasnorecznego i erkne do was wieczorek lub jutroZobacz załącznik 482834
Wczoraj zrobiliśmy sobie dzień latania po sklepach i wizytowania rodziny - jak wyszliśmy z domu o 11 to wróciliśmy dopiero ok. 21
Ale dziś muszę trochę zwolnić bo rano po którymś tam wstaniu na siusiu rozbolało mnie podbrzusze, ale to nie były skurcze tylko tak ciągły ból. Teraz już jest ok, ale muszę podpytać doktora na następnej wizycie co to może być.
Ale teraz stwierdziłam, że szkoda nerwów moich i dzieci - od tego mam doktora, żeby rozwiewał wszystkie moje wątpliwości i odpowiadał na moje pytania.Maleństwo - fajne zdjęcie na avatarzea do sierpnia niewiele zostało więc wytrzymaj a sobie porządnie wypoczniesz w końcu
jak w pracy? nie przemęczasz się?
. Usnęłam dopiero koło 8:30, kompletnie wykończona. Obudziłam się o 13.30 dopiero i to jeszcze z temperaturą 38.6. Oczywiście z wizyty u Jutrzenki nic nie wyszło :-(. Z racji tego, że miałam ostatnio kontakt z wieloma małymi dziećmi boję się, że może to być wirusówka albo jakaś bakteria, a jeszcze takiego choróbska jej potrzeba. Poza tym są tam też inne mamy jak pisała jutrzenka. Jeszcze bym kogoś zaraziła. Poza tym czuje się ź l e.Mój znajomy Włoch pokazał mi nawet tzw białą pizzę. Czyli w ogóle bez sosu pomidorowego. Również przepyszna! Zdrowiej Dziewczyno!a oryginalna włoska pizza jest naprawdę niezła..
u nas przyjęło się polewanie pizzy ketchupem lub sosami a tam jest to profanacja.. jedyny sos to pomidorowy na spodzie ciasta..